Ο Μιχάλης Χουστουλάκης επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250

Τα ονόματα των επικεφαλής των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ σε Περιφέρεια και Δήμους της Κρήτης

Ύστερα από δυο θητείες ο κ.Μιχάλης Χουστουλάκης επικεφαλής της ελάσσονος  αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, θα είναι εκ νέου υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ.

Σε  συνέντευξη τύπου της ΕΠ Κρήτης παρουσιάστηκαν τα πρόσωπα που θα στηρίξει το ΚΚΕ με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης,  στις περιφερειακές και τοπικές εκλογές τον Μάη του 2019.

Για την Περιφέρεια Κρήτης υποψήφιος θα είναι ο βουλευτής Μανόλης Συντυχάκης.

Την εισηγητική ομιλία πραγματοποίησε ο Σάββας Βασιλειάδης, γραμματέας της ΕΠ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνοντας ανάμεσα σε άλλα:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα, να σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο περιφερειάρχη και σχεδόν όλους τους υποψήφιους δημάρχους που στηρίζει το ΚΚΕ στην Κρήτη. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τις υποψηφιότητες και για τους υπόλοιπους Δήμους.
Την περίοδο που διανύουμε φουντώνει η προεκλογική συζήτηση και το ανάλογο αποπροσανατολιστικό κλίμα – δήθεν πόλωσης μεταξύ των αστικών Κομμάτων και των συνδυασμών τους, με στόχο την υφαρπαγή της λαϊκής ψήφου.
Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών, των βουλευτικών – όποτε προκύψουν και των περιφερειακών – δημοτικών εκλογών, στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, στέλνοντας ενιαίο πολιτικό μήνυμα προς το λαό.
Αυτό που πραγματικά κρίνεται και μπορεί να κάνει τη διαφορά για το λαό σε όλες τις κάλπες, είναι να σταλεί καθαρό μήνυμα αντίθεσης στην αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, των προηγούμενων κυβερνήσεων, των περιφερειών και των δήμων. Να αποδυναμωθούν οι αστικές πολιτικές δυνάμεις που όπως στην κρίση φόρτωσαν τα βάρη πάνω του, για λογαριασμό του κεφαλαίου, τώρα στηρίζουν την ανάκαμψη της καπιταλιστικής οικονομίας πάνω στα τσακισμένα εργατικά – λαϊκά δικαιώματα, φορτώνοντας και νέα βάρη στις πλάτες του τα επόμενα χρόνια.
Και ταυτόχρονα να ενισχυθεί αποφασιστικά το ΚΚΕ, τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, δύναμη στη δύναμη του λαού, ορμή στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, στο δυνάμωμα της λαϊκής συμμαχίας, που μπορεί να σαρώσει μνημόνια, αντιλαϊκούς νόμους και την εξουσία του κεφαλαίου σε μια πορεία.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους καλοπροαίρετους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματοβιοτέχνες, εμπόρους, τους φτωχούς αγρότες, ιδιαίτερα στους νέους και στις γυναίκες, να σκεφτούν καλά με βάση την πείρα τους. Οι εξελίξεις των τελευταίων χρόνων στην Τοπική – Περιφερειακή διοίκηση δικαιώνουν το ΚΚΕ, που πρόβαλλε ότι είναι κάλπικος ο χαρακτήρας της ως δήθεν αυτοδιοίκηση, κοντά στο λαό και "ανεξάρτητη" από την κεντρική πολιτική.
Οι προηγούμενες κυβερνήσεις και η τωρινή με τις συνεχείς αντιδραστικές μεταρρυθμίσεις πρώτα με τον "Καποδίστρια", με τον "Καλλικράτη", τώρα με τον "Κλεισθένη 1", έχουν κατοχυρώσει πλήρως την Περιφερειακή και Τοπική Διοίκηση ως γρανάζι του κεντρικού κράτους.
Ο έλεγχος από το κράτος γίνεται πιο ασφυκτικός για να κινούνται απαρέγκλιτα με τις κατευθύνσεις του κεφαλαίου, της ΕΕ, τους στρατηγικούς τους στόχους, όπως αποτυπώνονται μέσα από τις μνημονιακές δεσμεύσεις, το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Σταθερότητας.

Η περιοχή μας, η Κρήτη, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου η Περιφέρεια σε αγαστή συνεργασία με τους Δήμους παίζουν σημαντικό ρόλο στην καπιταλιστική ανάκαμψη προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων.
-Με τη διαχείριση πακτωλού χρημάτων υπέρ των μεγάλων ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων, των μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών, των μεγάλων εμπορικών – εξαγωγικών επιχειρήσεων, και άλλων βιομηχανικών και επιχειρηματικών ομίλων.
-Με την ενίσχυση της επιχειρηματικής γεωργίας και των επιχειρηματικών ομίλων στον πρωτογενή τομέα, μέσω της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης της Περιφέρειας και με την απλόχερη στήριξη της καταστροφικής ΚΑΠ της ΕΕ.
-Με την ιδιωτικοποίηση τομέων ευθύνης τους, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων.
-Με την ενεργό συμμετοχή τους στο σχεδιασμό στην περιοχή για την καπιταλιστική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια σε συνεργασία με την κυβέρνηση. Στηρίζοντας στον τουρισμό επενδύσεις που εξασφαλίζουν την ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση του πλούτου σε λίγους μονοπωλιακούς ομίλους. Στηρίζοντας την παράδοση του ενεργειακού πλούτου της περιοχής σε τεράστια ενεργειακά μονοπώλια που θα εξασφαλίζουν υπερκέρδη στις πλάτες των εργαζομένων, οι οποίοι θα συνεχίσουν να ζουν με την απειλή διακοπής ρεύματος και σε συνθήκες ενεργειακής φτώχειας.
Στηρίζοντας την εμπορευματοποίηση της έρευνας και καινοτομίας που παράγεται στο νησί μας, η οποία θα εξασφαλίζει νέες πατέντες και επιτεύγματα για τα κέρδη των λίγων και όχι για τη διευκόλυνση της ζωής των πολλών.
Διευκολύνοντας την κατασκευή μεγάλων έργων, όπως ο ΒΟΑΚ, το νέο διεθνές αεροδρόμιο Καστελλίου, τα οποία παραχωρούνται εξ' ολοκλήρου στο μεγάλο κεφάλαιο, για εξασφαλισμένα κέρδη, από την μελέτη την κατασκευή και την αξιοποίηση τους. Ενώ ο λαός της Κρήτης θα πρέπει να ξαναπληρώνει και μάλιστα αδρά για την χρήση τους και επιπλέον το κράτος κυριολεκτικά "αρπάζει" περιουσίες "μπιρ παρά" με τις υποχρεωτικές απαλλοτριώσεις, ξεκληρίζοντας φτωχούς αγρότες και δημιουργεί τεράστια περιβαλλοντικά προβλήματα και καταστροφή της αγροτικής παραγωγής.
Ξεχωρίζουμε τις μεγάλες υπηρεσίες της Περιφέρειας και των δήμων της Κρήτης προς τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, τις γονυκλισίες τους στον Αμερικάνο πρέσβη, σε πλήρη σύμπλευση με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Στήριξαν ολόπλευρα τους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς ιμπεριαλιστικούς φιλοπόλεμους σχεδιασμούς στην περιοχή, προσφέροντας πάντα πρόθυμα παλιές και νέες υποδομές, πολιτική στήριξη και κυρίως παρέχοντας όλες τις διευκολύνσεις στην ναυαρχίδα τους στη Μεσόγειο, την βάση της Σούδας.
Από την άλλη, η Περιφέρεια και οι Δήμοι της Κρήτης βρέθηκαν απέναντι στις ανάγκες, στο εισόδημα και την ποιότητα ζωής των χιλιάδων ξενοδοχοϋπάλληλων, γενικότερα των εργατοϋπαλλήλων, των μικρομεσαίων αγροτών, των αυτοαπασχολουμένων επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. Τους μοίραζαν ψίχουλα για τα "μάτια του κόσμου", όπως κάνει η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και την ίδια στιγμή τους τάραξαν στη φορολογία, στα πρόστιμα, στα τέλη, τις ανταποδοτικές υπηρεσίες και τις κατασχέσεις. Καμιά στήριξη δεν είδαν στους αγώνες τους για καλύτερους μισθούς και συντάξεις, για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, για μείωση του κόστους παραγωγής και καλύτερες τιμές στα προϊόντα, για δημόσια και δωρεάν Υγεία και Παιδεία, για σύγχρονους και δωρεάν παιδικούς σταθμούς και άλλα. Δεν τους εξασφάλισαν την επάρκεια σε νερό, για την ύδρευση και την άρδευση ενώ και αυτό το λίγο νερό που τους παρείχαν ήταν ακριβό και χαμηλής ποιότητας. Την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι ζουν σε πόλεις και χωριά χωρίς στοιχειώδεις υποδομές και με ανύπαρκτα μέτρα πολιτικής προστασίας, εκτεθειμένοι στα φυσικά φαινόμενα. Και πολλά άλλα που θα αναλύσουμε το επόμενο διάστημα.
Το ΚΚΕ, οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση, στην Περιφέρεια και στους Δήμους, τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν μάχες μέσα και έξω από τα συμβούλια καταγγέλλοντας και αντιπαλεύοντας την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική. Πρόβαλλαν και υποστήριξαν αιτήματα και μέτρα για τις ανάγκες του λαού της Κρήτης, κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα. Βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων των εργαζομένων. Ήταν η πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική των δήμων και της περιφέρειας. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουν να δρουν πιο αποφασιστικά τα επόμενα χρόνια.
Καλούμε το λαό της Κρήτης με αυτό το κριτήριο να πάει στις κάλπες και να ενισχύσει τη πραγματική δύναμη του, το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, κόντρα στην "Εθνική ομάδα" των υπολοίπων κομμάτων, των μεγαλοεπιχειρηματιών, που του ετοιμάζουν ένα ακόμα πιο ζοφερό μέλλον.
Παρουσιάζουμε σήμερα τους υποψήφιους που θα στηρίξει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια και τους δήμους της Κρήτης με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Μανώλης Συντυχάκης, 51 χρονών, κοινωνιολόγος και βουλευτής του Κόμματος μας.

Για τις πρωτεύουσες των περιφερειακών ενοτήτων.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου ο Δημήτρης Βρύσαλης, 52 χρονών, νοσηλευτής, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ και μέλος του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ.
Υποψήφιος δήμαρχος Χανίων ο Νίκος Βουρλάκης, 58 χρονών, έμπορος, πρώην πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Χανίων και μέλος ΔΣ της ΕΣΕΕ και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ρεθύμνου ο Μανούσος Μανουσογιάννης, 61 χρονών, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, δημοτικός σύμβουλος Ρεθύμνου.
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου ο Γιώργος Φιλιππάκης 32 ετών, Δασολόγος, γεωτεχνικός έργων κήπου και πρασίνου, μέλος πολιτιστικού συλλόγου Ελούντας και της Επιτροπής Ειρήνης Λασιθίου.

Ο Μ. Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:

«Το ΚΚΕ, όλα του τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να δώσουν γερή μάχη στις επερχόμενες εκλογές, έτσι όπως την δίνουν καθημερινά για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων σε κάθε χώρο δουλειάς, στις συνοικίες και στα χωριά, για το μεροκάματο, τη σύνταξη, το δικαίωμα στη δουλειά, στην μόρφωση της νέας γενιάς, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στον αθλητισμό, στις τέχνες και τον πολιτισμό.
Δεν είμαστε όλοι στην ίδια «εθνική ομάδα», όπως θέλει να μας πείσει ο νυν περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, με το ψηφοδέλτιο «Εθνική Κρήτης», του οποίου είναι επικεφαλής και στηρίζεται επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά και με πολλούς υποψήφιους από τη ΝΔ, ανεξάρτητα αν η τελευταία, για να μην έχει διαρροές ανακοίνωσε δικό της ψηφοδέλτιο.
Όχι, δεν είμαστε όλοι το ίδιο! Εκείνοι, αγωνιούν για να παραμείνουν τα δικά τους δικά τους και του λαού πάλι δικά τους. Άλλος ματώνει και παράγει πλούτο κι άλλος τον καρπώνεται.
Η ψήφο στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ, με τον τίτλο «Λαϊκή Συσπείρωση», σηματοδοτεί την ήττα του πολιτικού κομπρεμί, του πολιτικού και επιχειρηματικού κατεστημένου στο νησί.
Σημαίνει εναντίωση στις αντιδραστικές ανατροπές σε κράτος, Δήμους, Περιφέρειες. Σημαίνει πρώτα και κύρια ανατροπή της πολιτικής που διαφημίζεται σαν μονόδρομος από το σύνολο του αστικού πολιτικού συστήματος.
Το ΚΚΕ, μιλάει στο λαό με ειλικρίνεια, τιμιότητα, χωρίς να χαϊδεύει τα αφτιά κανενός. Δεν πατάει σε δύο βάρκες, δεν είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ». Δεν είναι και με το λαό και με το κεφάλαιο
Δίνει τη μάχη στην περιφέρεια, στους Δήμους, στις λαϊκές γειτονιές, στα χωριά, στο εργατικό – λαϊκό κίνημα, για να σηκώσει ανάστημα ο λαός.
Να βάλει μπροστά τις ανάγκες του, να πιστέψει στη δύναμή του, στο δίκιο του, να οργανώσει τον αγώνα του και τις διεκδικήσεις του.
Αυτή είναι η δική μας δέσμευση. Να στηρίξουμε, να προβάλουμε τις ανάγκες του λαού μας, της νεολαίας, στην πάλη ενάντια στην πολιτική κεφαλαίου και όσων την προωθούν και τη στηρίζουν. Και πιστεύουμε ότι σε αυτό το δρόμο μπορούμε να συναντηθούμε με αρκετούς άλλους συναγωνιστές, άσχετα αν συμφωνούμε σε όλα και αυτό θα εκφραστεί και στα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης", στους Δήμους, τις Κοινότητες, τις Περιφέρειες.
Ιδιαίτερα καλούμε, κάθε αγωνιστή και ριζοσπάστη, κάθε γνήσιο αριστερό που πίστεψε στον ΣΥΡΙΖΑ, απογοητεύτηκε και έβγαλε τα συμπεράσματά του, να στρατευτεί με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ. Για να πάρουν τα όνειρά μας, τα δικά μας, των παιδιών μας, εκδίκηση.
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ο λαός να δώσει την δική του απάντηση.»

Τέλος, ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΕΠ Κρήτης και περιφερειακός σύμβουλος ανέφερε:
«Όσοι εκπροσωπήσαμε μέχρι σήμερα τη Λαϊκή Συσπείρωση, τους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ σε Περιφέρειες και Δήμους, βιώσαμε εμπειρίες χρήσιμες για τους εργαζόμενους και το λαϊκό κίνημα.
Βιώσαμε το πόσο ψεύτικο είναι το παραμύθι, η προπαγάνδα ότι η περιφέρεια και οι δήμοι δήθεν ενδιαφέρονται και προσπαθούν να κάμουν καλύτερη τη ζωή του απλού λαού. Ενδιαφέρονται μόνο να τον γονατίσουν, αλλά και να τον κοροϊδέψουν ταυτόχρονα. Δεν θέλουν να τον εξοντώσουν, γιατί τον χρειάζονται να συνεργάζεται υποτακτικά, χωρίς να ξεσηκώνεται. Βιώσαμε ότι η κρατική τοπική διοίκηση – και όχι «αυτο»διοίκηση όπως τη λένε – είναι κρατικός θεσμός, που μαζί με τους περίφημους ευρωπαϊκούς θεσμούς, με μνημόνια ή χωρίς θωρακίζουν τα κέρδη και την εξουσία των επιχειρηματικών ομίλων. Βιώσαμε τη θέση του ΚΚΕ, πως για να ανακουφιστεί ο λαός από τα σημερινά βάρη και για να ζήσει ένα καλύτερο μέλλον αύριο, πρέπει να ξεσηκωθεί, να αντιστέκεται, να φτιάξει δυνατό λαϊκό κίνημα, να μην αφήνει να του κλέβουν τον ιδρώτα κεφάλαιο, κράτος, περιφέρειες, δήμοι και το πολιτικό τους προσωπικό , που όλοι μαζί δήθεν θέλουν το καλό του.
Να αποσπάσει απ' αυτούς ό, τι μπορέσει με τον αγώνα του, να ξέρει όμως ότι ποτέ δε θα γίνουνε φίλοι του. Θα είναι πάντα αντίπαλοι.
Γι' αυτό χρειάζεται σήμερα μια δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση, ένα ολόκληρο εργατικό λαϊκό κίνημα όπου θα έχουν θέση και οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά και δήμοι ολόκληροι όπου θα αποκτήσει πλειοψηφία, κι ο ρόλος τους θα είναι όχι να αποκοιμίζουν αλλά να ξεσηκώνουν το λαό να παλεύει για τα δικαιώματά του.
Σε αυτό το κίνημα θα είμαστε όλοι παρόντες. Οι παλιότεροι και οι σημερινοί εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είμαστε περήφανοι που συμβάλαμε να ανοίξει ένας δρόμος αγώνα για πάρα πολλούς νεότερους που θα συνεχίσουμε να τον βαδίζουμε μαζί τα επόμενα χρόνια.»

Σύντομες παρεμβάσεις πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στους Δήμους Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

Περιφερειάρχης Κρήτης :

Συντυχάκης Μανόλης του Δανιήλ

51 ετών, Κοινωνιολόγος, Βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΔΗΜΟΙ 7 / 8

Δήμος Ηρακλείου :

Βρύσαλης Δημήτρης του Παναγιώτη

52 ετών, Νοσηλευτής, Πρόεδρος ΔΣ σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, μέλος του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ, εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ και στο Υπηρεσιακό συμβούλιο ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος

Δήμος Αρχανών- Αστερουσίων :

Καρκαβάτσος Μανόλης του Στυλιανού

61 ετών, αγρότης, Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων, Δημοτικός σύμβουλος Αρχανών –Αστερουσίων

Δήμος Βιάννου :

Μωυσάκης Κώστας του Σταύρου

61 ετών, Δικαστικός Υπάλληλος, Μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης Ηρακλείου (μέλος της ΕΕΔΥΕ)

Δήμος Γόρτυνας

Μανιαδάκης Μιχάλης του Εμμανουήλ

66 ετών. Βιοτέχνης, Δημοτικός Σύμβουλος Γόρτυνας

Δήμος Μαλεβιζίου :

Χουστουλάκης Μιχάλης του Εμμανουήλ

69 ετών, Συνταξιούχος Οικοδόμος, Αντιπρόεδρος Ένωσης Συντ/χων ΙΚΑ Ηρακλείου, Δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου.

Δήμος Φαιστού :

Ζαχαριουδάκης Ιωάννης του Γεωργίου

31 ετών, Κοινωνικός Λειτουργός σε προγράμματα προσφύγων, απόφοιτος Σχολής Κοινωνικής εργασίας ΤΕΙ,

Δήμος Χερσονήσου :

Παρθενιώτης Γιώργος του Νικολάου

41 ετών, Λογιστής, Πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου γονέων Δημοτικού σχολείου Επισκοπής, Δημοτικός σύμβουλος Χερσονήσου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ – ΔΗΜΟΙ 3 / 4

Δήμος Αγίου Νικολάου :

Φιλιππάκης Γιώργος του Ματθαίου

32 ετών, Δασολόγος γεωτεχνικός έργων κήπου και πρασίνου, μέλος πολιτιστικού συλλόγου Ελούντας και της Επιτροπής Ειρήνης Λασιθίου

Δήμος Ιεράπετρας :

Κοτσιφάκη Μαρία του Νικολάου

63 ετών, Συνταξιούχος εφοριακός ΔΟΥ Ιεράπετρας, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ιεράπετρας

Δήμος Σητείας :

Συμεωνίδης Συμεών του Κωνσταντίνου

35 ετών, ελεύθερος επαγγελματίας λογιστής, Οικονομολόγος, πρώην Δημοτ. σύμβουλος Δήμου Σητείας,

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΔΗΜΟΙ 3 / 5

Δήμος Ρεθύμνου :

Μανουσογιάννης Μανούσος του Ιωσήφ

61 ετών, Ιδιωτικός Υπάλληλος, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, Δημοτ. Σύμβουλος Δήμου Ρεθύμνου.

Δήμος Αγίου Βασιλείου :

Χαριτάκης Θανάσης του

59 ετών, Συνταξιούχος λογιστής, πρώην μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας του δημοσίου,

Δήμος Ανωγείων :

Σταυρακάκης Στέλιος του Γεωργίου

69 ετών, αγροτοκτηνοτρόφος, μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής των μπλόκων, πρώην Δημοτ. σύμβουλος Δήμου Ανωγείων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ – ΔΗΜΟΙ 4 / 7

Δήμος Χανίων :

Βουρλάκης Νίκος του Δημητρίου

57 ετών, έμπορος, πρώην Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, μέλος του ΔΣ της ΕΣΕΕ και το ΔΣ της ΟΕΣΚ

Δήμος Αποκόρωνα :

Μελισσάκης Νικήτας του Στυλιανού

54 ετών, Απόστρατος Πυροσβεστικού Σώματος, μέλος ΔΣ Ένωσης αποστράτων Πυροσβεστών Ν.Χανίων, πρώην Πρόεδρος Συλ .Γονέων Λυκείου Βάμου

Δήμος Κισσάμου :

Φραγκιουδάκης Γιώργος του Νικολάου

58 ετών, Συνταξιούχος νοσηλευτής, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Επιτροπής Ειρήνης -ΕΕΔΥΕ

Δήμος Πλατανιά :

Ανθούσης Δημήτρης του Πέτρου

32 ετών, Γυμναστής, προπονητής ποδοσφαίρου, Γ.Γραμματέας του ΔΣ του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Χανίων-Ρεθύμνου, πρώην μέλος του Γεν. Συμβουλίου Ομοσπονδίας προπονητών Ελλάδας

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ