Ζωντάνια και δυναμισμός για Μποκέα στο Τσαλικάκι!

Petite Perle 300×250

Λένε πως την ιστορία τη γράφουν οι παρέες. Μια τέτοια, λοιπόν, παρέα και μάλιστα… δυνατή, βρέθηκε χθες το βράδυ στο καφενείο του Άσπρη στο Τσαλικάκι. Ο λόγος για τους υποψηφίους του συνδυασμού του Μενέλαου Μποκέα, που έλκουν την καταγωγή τους από το Τσαλικάκι, των οποίων η χθεσινή συνάντηση έστειλε σίγουρα ηχηρά μηνύματα. Εξάλλου, η παρουσία τους τα είχε όλα: παλμό, ενότητα, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα για αλλαγή σελίδας.

 Εννοείται ότι στη συζήτηση κυριάρχησαν τα πολλά και σοβαρά ζητήματα που απασχολούν  χρόνια την κοινωνία όχι μόνο της περιοχής, αλλά ολόκληρου του Δήμου. Αν κάτι όμως ξεχώρισε είναι οι φρέσκες ιδέες, η ζωντάνια και η ανιδιοτελής διάθεση προσφοράς, αφού το κεντρικό  χαρακτηριστικό του συνδυασμού του Μποκέα είναι οι νέοι, καταξιωμένοι, ηθικοί και αξιόλογοι άνθρωποι. Αν κρίνουμε πάντως από τη χθεσινή τους παρουσία, η δυναμική είναι σίγουρη!

Το παρών έδωσε φυσικά και ο Μενέλαος Μποκέας. Όπως είναι, άλλωστε, γνωστό το Τσαλικάκι είναι ο τόπος, όπου έχει μεγαλώσει και κατοικεί. Την παρέα απάρτιζαν οι υποψήφιοι Γιάννης Άσπρης, Μαρίνα Βογιατζή, Έφη Βολανάκη, Λίνα Επταμηνιτάκη, Νίκη Ζερβού, Τάσος Λιαδάκης, Βαγγελιώ Κανάκη – Παπουτσάκη, Βαγγέλης Παρασύρης, Σταύρος Στρατήγης,  Χρυσούλα Χαλκιαδάκη, Μπάμπης Χατζηκωνσταντίνου, ενώ μαζί τους ήταν και ο Γιάννης Νικηφόρος.

 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ