Μια πεταλούδα για τον Χρήστο

Petite Perle 300×250

Το πιο άσχημο παιχνίδι της έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του Χρήστου Κουτζούκου

Τα παιδιά του αδικοχαμένου Χρήστου, αμέσως μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τον Πανελλήνιο Σύλλογο SOS Tροχαία εγκλήματα, πήγαν στο σημείο όπου ο πατέρας τους άφησε την τελευταία του πνοή, στη διασταύρωση των οδών Α. Παπανδρέου και 3ης Σεπτεμβρίου στην Αμμουδάρα. Λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του, έτυχε να συμβεί το μοιραίο, που άλλαξε τη ζωή τους.

Μόλις 17 ημέρες πριν το τροχαίο, η Μαρία είχε φέρει στον κόσμο το δεύτερο τους παιδί. Τα συναισθήματα της χαράς και της ευτυχίας διαδέχτηκαν πολύ γρήγορα τη λύπη και τον θυμό. Με τα αναπάντητα γιατί η λεχώνα Μαρία, εκτός από το δικό της πόνο έπρεπε να διαχειριστεί τον πόνο των παιδιών και την ανατροφή τους.

Η μικρή τότε Αθηνά έχασε τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 4, ενώ ο νεογέννητος Χρήστος δεν πρόλαβε να τον γνωρίσει.

Σήμερα, 14 χρόνια μετά το τροχαίο τα δάκρυα δεν έχουν στεγνώσει…

«Θέλω με αυτήν την πεταλούδα να στείλω ένα μήνυμα στον μπαμπά μου. Να του πω ότι μου λείπει πάρα πολύ. Μέσα από αυτήν τη δράση να λογικευτεί ο κόσμος και να μη σκοτώνονται άλλοι άνθρωποι στο δρόμο», δήλωσε η Αθηνά, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου "SOS Tροχαία Εγκλήματα".

Μια λευκή πεταλούδα για κάθε θύμα τροχαίου. Μια πεταλούδα για τον Χρήστο που από εκεί ψηλά θα καμαρώνει για τα παιδιά του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ