Νέα γκέλα Ζαρού 1-1 με τον Αλμυρό

Petite Perle 300×250

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στο Ζαρό όπου ο πρωτοπόρος Ζαρός έμεινε στο 1-1 με τον Αλμυρό και πλέον βλέπει τη διαφορά να μειώνεται από τους διώκτες του.

Πιο συγκεκριμένα ΠΑΟΚ και ΠΑΝΟΜ απέχουν 8 βαθμούς από το Ζαρό και τα play-off έρχονται όλο και πιο κοντά. Το παιχνίδι στο Ζαρό είχε άγρια ομορφιά αφού και οι δύο ομάδες μπορούσαν τη νίκη με το φιλοξενούμενο Αλμυρό να χάνει μεγάλη ευκαιρία με το Ανδρέα Στρατήγη στο 90΄ όταν ο επιθετικός των φιλοξενούμενων σούταρε από θέση για γκολ με το Χατζηδάκη να κάνει την απόκρουση του αγώνα και να γλυτώνει την ομάδα του από το 1-2. Στο Α΄ μέρος δεν είχαμε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη με το Χριστοφοράκη στο 3΄ να πλασάρει από κοντά και τον Γεωργίου να διώχνει σωτήρια. Στο 14΄ δυνατό σουτ του Μπέρκη έξω από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Χατζηδάκης. Στο 35΄ δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση με αφορμή ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα του Κουρουθιανάκη πάνω στο Νικολακούδη που μπορούσε να τιμωρηθεί και με κόκκινη κάρτα. Τελικά ο κ. Πατμετζής έδειξε την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Ζαρού και η κατάσταση εκτονώθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και στο 50΄ ο Καλομοίρης από δεξιά σέντραρε παράλληλα και ο Χριστοφοράκης με κοντινό πλασέ ξεμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0 για το Ζαρό. Με τον αέρα του γκολ οι παίκτες του Δημήτρη Κόκκινου έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 53΄ με τον Παραθύρα να σουτάρει από ευνοϊκή θέση ψηλά άουτ. Ο Αλμυρός στο 60΄ έφτασε στο 1-1 με κεφαλιά του Κανδηλάκη μετά από σέντρα του Απλαδά. Στη συνέχεια οι παίκτες του Δημήτρη Βολωνάκη πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να φύγει με ένα μεγάλο διπλό από το Ζαρό αν ο Ανδρέας Στρατήγης σκόραρε όπως σας περιγράψαμε στην αρχή. Δύσκολο έργο είχε ο διαιτητής Πατμετζής αλλά σε γενικές γραμμές δεν αδίκησε καμία ομάδα και προσπάθησε να μοιράσει το ΄΄καρπούζι΄΄ στη μέση. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΖΑΡΟΣ  Χατζηδάκης, Γιαννακάκης, Κουρουθιανάκης(85΄ Αλμπαντάκης), Χαμαλάκης, Καλεμάκης, Φραγκιαδάκης, Χριστοφοράκης(88΄ Λεμονάκης), Μόντι, Ποτηράκης, Παραθύρας(90΄ Ζωγραφάκης), Καλομοίρης(75΄ Αναγνωστάκης)

ΑΛΜΥΡΟΣ  Γεωργίου, Αγαπάκης, Καρυωτάκης, Κανδυλάκης, Σεληνιωτάκης, Νικολακούδης(56΄ Μεντουδάκης), Στρατήγης Π.(56΄ Παπαδόπουλος), Πρικάκης(75΄ Μανωλακάκης), Στρατήγης Ανδρ., Μπέρκης, Απλαδάς(84΄ Κλάδος)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ