Στο παιχνίδι της ανόδου ο ΕΓΟΗ κέρδισε 1-0 τις Ασίτες

Petite Perle 300×250

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΕΓΟΗ με 1-0 επί των Ασιτών στο ντέρμπι κορυφής της Β2 κατηγορίας και βλέπει πλέον άνοδο στην Α2.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις Ασίτες να έχουν όμως την μερίδα του λέοντος στις κλασικές ευκαιρίες και έχασαν από ένα εύκολο λάθος του ταλαντούχου τερματοφύλακα τους Μιχάλη Ιατράκη ενώ στο φινάλε του αγώνα ο Κοπιδάκης έχασε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Στο τέλος είχαμε σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στο Μύρωνα Δασκαλάκη των Ασιτών που βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο και χτύπησε φίλαθλο. Στο 15' φάουλ του Δασκαλάκη από πολύ μακριά και εκπληκτική απόκρουση του Φουστέρη σε κόρνερ. Στο 23' από κεφαλιά πάσα του Δασκαλάκη ο Ρουμπάκης κρέμασε τον Φουστέρη αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 24' στην επόμενη φάση ο Αθουσάκης βγήκε μόνος, πλάσαρε αλλά ο Ιατράκης αποσόβησε σίγουρο γκολ. Στο 44' από κόρνερ του Ρουμπάκη κεφαλιά εξ' επαφής του Δασκαλάκη η μπάλα άουτ.

Στο 53' ο Δασκαλάκης βρέθηκε απέναντι στον Φουστέρη πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας του ΕΓΟΗ έκανε απίθανη απόκρουση. Στο 56' ο Ιατράκης μπήκε στην περιοχή σούταρε διαγώνια αλλά ο Φουστέρης ήταν και πάλι εκεί που έπρεπε και κράτησε το 0. Στο 65' ο Ρουμπάκης σε ανεπανάληπτο τετ α τετ πλάσαρε άουτ. Στο 69' από τραγικό λάθος του Ιατράκη ο Σταυρακάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Στο 76' αποβλήθηκε ο Σταυρακάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα όπως και ο Μανώλης Ιατράκης τον Ασιτών στο επόμενο λεπτό. Στο 95 από λάθος του Φουστέρη ο Κοπιδάκης από το ένα μέτρο σε κενό τέρμα σούταρε στο δοκάρι.

Συνθέσεις

ΕΓΟΗ: Φουστέρης, Βερερουδάκης( 92' αρμενάκης), Περυσινάκης, Νικολάρας, Κοτέλης, Βιστάκης, Ντινελάρης, Αθουσάκης, Παναούσης, Σταυρακάκης, Φλόρι(71' Αργύρης)

Ασίτες: Ιατράκης Μ, Ιατράκης, Μηναδάκης, Σταματάκης(68' Μανουσάκης), Θεοχαράκης, Αναστασάκης, Ρουμπάκης, Πλεωρνάκης, Δασκαλάκης, Κοπιδάκης, Αποστολάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ