Πλήθος κόσμου στο χορό του Π.Α.Ο.Κρουσσώνα

Petite Perle 300×250

Μεγάλη επιτυχία είχε ο χορός του ΠΑΟΚρουσσώνα στο κέντρο ΄΄ΓΑΛΗΝΗ΄΄ κάτι που παραδέχτηκε και το Δ.Σ. της ομάδας που ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και τόνισε ότι ήταν η μεγαλύτερη εκδήλωση των τελευταίων ετών.

Η βραδιά ξεκίνησε με το χαιρετισμό από τον αιωνόβιο γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ Λεμονάκη Μανώλη και στη συνέχεια ο πρόεδρος Κώστας Μπουμάκης αφού ευχαρίστησε τον κόσμο προχώρησε τη διαδικασία των απονομών σε ανθρώπους που έχουν στηρίξει την ομάδα και συνεχίζουν και σήμερα να είναι κοντά της. Τιμητική πλακέτα παρέλαβαν οι Βερεράκης Νίκος, Αφοί Τζωράκη, Χαράλαμπος Μερονιανάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Χρηστάκης, αλλά και ο Νίκος Παπαδάκης, παλιός παράγοντας και φίλος της ομάδας.

Τέλος ο πρόεδρος Κώστας Μπουμάκης ευχήθηκε στο τέλος της σαιζόν ο ΠΑΟΚ να γιορτάσει και την άνοδο του στη Γ΄ Εθνική και έκανε αναφορά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που χειροκροτήθηκαν από όλο τον κόσμο. Στον Κρουσσώνα βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά ο Βουλευτής Σωκράτης Βαρδάκης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Φασουλάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Ξυλούρης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Μανώλης Παπαδομανωλάκης, Άρης Σαλούστρος, ο Πρόεδρος της Μ.Α.Ε.Δ.Η.Μ. Φίλιππος Σαββάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Λυδάκης, Άννα Φραντζεσκάκη, Μανώλης Γενναράκης, Χαράλαμπος Κουτσογιάννης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η. και υποψήφιος βουλευτής Νίκος Τζώρτζογλου, ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Μάξιμος Σενετάκης και πολλοί υποψήφιοι που θα κατέβουν στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.  Το σίγουρο είναι ότι το ταμείο του ΠΑΟΚ ζεστάθηκε αρκετά και με περισσότερη όρεξη οι διοικούντες και οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να πετύχουν το στόχο της ανόδου. Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς την είχε το συγκρότημα του Κώστα Σαριδάκη, ενώ τον… χορό "έσυραν" οι παίκτες και οι παράγοντες της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ