Μαλεβίζι: Ο τόπος που μας αξίζει

Petite Perle 300×250

Ονομάζομαι Μαγδαληνή (Λίνα) Επταμηνιτάκη του Ιωάννη και της Αθηνάς Τζεδάκη. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Αγία Μαρίνα (Τσαλικάκι). Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση και να μοιραστώ με τον Μενέλαο Μποκέα την κοινή μας αγωνία για ένα Δήμο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου πολίτη. Ένα Δήμο που κυρίως θα σέβεται τον Δημότη και τις ανάγκες του, προτάσσοντας τη διαφάνεια σε κάθε του δράση.

Με τον Μενέλαο έχουμε μεγαλώσει μαζί. Πέρα από τις σπουδές και την εργατικότητα του, τον εμπιστεύομαι γιατί ξέρω ότι δεν αποτελεί έναν ακόμη πολιτικό παλιάς κοπής. Εκφράζει μια νέα αντίληψη για το τι σημαίνει συμμετοχή στα κοινά τοποθετώντας στο επίκεντρο την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και κυρίως τη δημιουργικότητα. Σε αυτή την προσπάθεια έχω τη χαρά και την τιμή να είμαι συνοδοιπόρος του.

Είμαι δασκάλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου όπου τα τελευταία χρόνια υπηρετώ ως υποδιευθύντρια. Είμαι νέα, αφουγκράζομαι τις ανάγκες των ανθρώπων της ηλικίας μου, οραματίζομαι και προσπαθώ για έναν τόπο με ανθρώπινο πρόσωπο, γι' αυτά τα παιδιά που καθημερινά ζω μαζί τους, για τους αυριανούς δημότες.

Ένας από τους στόχους μου, ως παιδαγωγός, είναι να φέρω τα παιδιά κοντά στις αρετές του αθλητισμού και του εθελοντισμού. Λατρεύω τον αθλητισμό, τον οποίο υπηρετώ είτε αγωνιστικά στα γήπεδα είτε με διάθεση προσφοράς ως εθελόντρια, σε κάθε ευκαιρία.

Ως κάτοχος μεταπτυχιακού στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-Learning), πιστεύω πολύ στις νέες τεχνολογίες και στην αξιοποίηση της προοπτικής που δίνει η ψηφιακή εποχή προς το συμφέρον και την εξυπηρέτηση του πολίτη.
Ας προσπαθήσουμε μαζί, γι' αυτούς τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει το Μαλεβίζι να ζήσουν, τους ανθρώπους που το κάνουν ξεχωριστό.

Ναι, το Μαλεβίζι μπορεί να γίνει ο τόπος που μας αξίζει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ