«Στον Μενέλαο Μποκέα βλέπω καθαρή ματιά»

Petite Perle 300×250

Άρθρο του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Τάσου Λιαδάκη

Στη ζωή μου έχω μάθει να λειτουργώ με πίστη και αφοσίωση σε αρχές και αξίες. Έτσι μεγάλωσα, έτσι πορεύτηκα στην επαγγελματική και προσωπική μου διαδρομή, έτσι συνεχίζω και σήμερα.

Γι'αυτό και η απόφασή μου να πορευτώ στο πλάι του Μενέλαου Μποκέα ήταν συνειδητή απόφαση ευθύνης. Γιατί εμπιστεύομαι το ήθος και τη συνέπειά του.

Γιατί με εμπνέει το όραμά του. Γιατί έχει και τις γνώσεις και τη θέληση να πετύχει. Γιατί θέτει στο επίκεντρό του τον Άνθρωπο. Γιατί έχει φρέσκια αντίληψη που θα πάει το Μαλεβίζι ψηλά.

Ήρθε επιτέλους η ώρα το Μαλεβίζι να βαδίσει στη σύγχρονη εποχή. Να δούμε τον τόπο μας φιλικό για τους ανθρώπους του και αξιαγάπητο για τους επισκέπτες του. Να δούμε μια νέα αντίληψη γύρω από τη λειτουργία του Δήμου, όχι μόνο για την καθημερινότητά μας, αλλά και συνολικά για το μέλλον των οικισμών μας.

Ζούμε σε ένα τόπο με απεριόριστες ανεκμετάλλευτες δυνατότητες, που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά. Να αγκαλιάσει το μέλλον των παιδιών του. Να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις του νησιού μας.
Πώς; Με επιστημονικά καταρτισμένη και ηθική διοίκηση, που θέλει και μπορεί να δώσει αξία στη φωνή όλων μας.

Γι' αυτό εμπιστεύομαι τον Μενέλαο Μποκέα.
Γιατί στον Μενέλαο Μποκέα βλέπω καθαρή ματιά!

Τάσος Λιαδάκης
Υποψήφιος
Δημοτικός Σύμβουλος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ