Θερμή υποδοχή  για τον Σπύρο Καλλέργη στην Μονή

Petite Perle 300×250

Δυναμική παρουσία είχε το Σάββατο το βράδυ ο Σπύρος Καλλέργης, στην πρώτη επίσημη συνάντηση με τους τοπικούς φορείς στην Μονή Μαλεβιζίου. Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος συναντήσεων της παράταξης "Ενωμένο Μαλεβίζι" σε όλα τα χωριά και τους οικισμούς του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ο Σπύρος Καλλέργης επέλεξε την γενέτειρα του πατέρα του, ως πρώτο σταθμό των επισκέψεων του , προκειμένου ο ίδιος προσωπικά αλλά και υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι, υποστηριζόμενοι από την επιστημονική ομάδα της παράταξης "Ενωμένο Μαλεβίζι", να ακούσουν και να καταγράψουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα όλων των τοπικών φορέων της Μονής, με τον κο. Ιωάννη Πατραμάνη – Πρόεδρο της Τ.Κ. Μονής  να προΐσταται στην ενεργοποίηση και των λοιπών φορέων, του Πολιτιστικού Συλλόγου και της προέδρου κας. Μαρίας Κουτεντάκη των υπολοίπων μελών, και άλλων σεβαστών προσώπων για την προσφορά τους στο τόπο, του κου. Σπύρου Γωνιανού  και του Ιερέα της περιοχής.

 

Η συνάντηση έγινε στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου, όπου στην δίωρη περίπου συζήτηση καταγράφηκαν διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονή σήμερα, όπως επίσης και προτάσεις για την αναβάθμιση του χωριού, οι οποίες χαρακτηρίζονται απολύτως λογικές και εναρμονίζονται πλήρως με το αναπτυξιακό μοντέλο που σχεδιάζει ο Σπύρος Καλλέργης με τους συνεργάτες του.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος για άλλη μια φορά φάνηκε πλήρως ενημερωμένος για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, με τεκμηριωμένες λύσεις για την διαχείριση αυτών από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ακολούθησε σύντομο κέρασμα με διάφορα τοπικά εδέσματα και τσικουδιά παραγωγής του πολιτιστικού συλλόγου. Η βραδιά συνεχίστηκε στο καφενείο του χωρίου όπου πλήθος κόσμου υποδέχθηκαν με θέρμη τον Σπύρο Καλλέργη και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές δηλώνοντας ξεκάθαρα την πεποίθηση τους ότι την επ' αύριο των εκλογών θα είναι ο νέος Δήμαρχος Μαλεβιζίου.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ