Υποψήφια με το Μενέλαο Μποκέα η Μαρία Μανιαδή

Petite Perle 300×250

Άλλη μια δυνατή γυναικεία υποψηφιότητα  ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας. Πρόκειται για τη μηχανικό Μαρία Μανιαδή η οποία στο παρελθόν είχε εργαστεί και στο Δήμο Γαζίου.
Η κ. Μανιαδή είναι παντρεμένη με το Γιώργο Χατζηδάκη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης: "Με σταθερό βηματισμό, διευρύνει συνεχώς το συνδυασμό του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ενισχύοντάς τον με καταξιωμένα νέα πρόσωπα. Πρόσωπα που τάσσονται στο πλάι του με πίστη σε κοινές αξίες για διαφάνεια και συμμετοχή, αλλά και με άξονα ένα κοινό όραμα: να δουν το Μαλεβίζι πρωταγωνιστή.

Τέτοια είναι και η Μαρία Μανιαδή – Χατζηδάκη. Δραστήρια και δυναμική επαγγελματίας, σύζυγος και μητέρα, κατάγεται από το Αστυράκι και μεγάλωσε στο Γάζι. Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Χατζηδάκη, πρώην δημοτικό σύμβουλο. Γνωστή στην τοπική κοινωνία του Δήμου και όχι μόνο, η Μαρία Μανιαδή – Χατζηδάκη έχει ιδρύσει τεχνική μεσιτική εταιρεία στην οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Δομικών Έργων και έχει εργαστεί επί σειρά ετών στο Δήμο Γαζίου, κυρίως γύρω από θέματα πολεοδομίας και σχεδίων πόλης".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ