Ο εντυπωσιακός Πόρος 3-0 τον Αλμυρό (photos)

Petite Perle 300×250

Κατώτερος των προσδοκιών ο Αλμυρός γνώρισε βαριά ήττα στο γήπεδο του από τον Πόρο με 0-3.

Παρά το γεγονός πως ο Αλμυρός έπαιξε με πέντε παίκτες στην άμυνα, ήταν αρκετά ευάλωτος με τον Πόρο να κάνει πολλές ευκαιρίες και τον Γεωργίου να κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις πριν δεχθεί το πρώτο γκολ όταν συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Ανδρέα Στρατήγη και έδωσε την ευκαιρία στον Πολυχρονάκη να σκοράρει.

Ο Αλμυρός παρά την είσοδο του Μπέρκη και αργότερα του Σακλαμάκη και πέρα από το χαμένο πέναλτι του Ανδρέα Στρατήγη στο 0-3, ήταν το ίδιο κακός με το πρώτο ημίχρονο απέναντι σε ένα φοβερό Πόρο που είχε ηγέτη τον Θοδωρή Σκούφο.

Στο 20ο από κόρνερ του Σκούφου κεφαλιά του Χριστάκη από κοντά λίγο άουτ. Στο 22' από λάθος του Σεληνιωτάκη ο Μαγκουφάκης μέσα από την περιοχή σούταρε ψηλά άουτ. Στο 29' φοβερό μακρινό σουτ του Πολυχρονάκη και φανταστική απόκρουση του Γεωργίου. Στο 32' συρτό ευθύβολο σουτ του Απλαδά λίγο έξω από την περιοχή έδιωξε πολύ δύσκολα ο Ζαφείρης. Νέο σουτ για τον Πόρο από τον Σκουλά στο 34' αλλά και πάλι σε ετοιμότητα ο Γεωργίου. Στο 35' φάουλ του Σκούφου ο Γεωργίου συγκρούστηκε με τον Στρατήγη και εύκολα ο Πολυχρονάκης στο κενό τέρμα έκανε το 0-1.

Στο 61' από σέντρα του Σκούφου ο Χριστάκης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-2. Στο 71' πολύ καλό σουτ του Πολυχρονάκη και δύσκολη απόκρουση από τον Γεωργίου. Στο 74' τρομερή κάθετη πάσα του Σκούφου στον Καστελλιανάκη που βγήκε μόνος του, έστρωσε στον Μεταξάκη που εύστοχο πλασέ έγραψε το 0-3.

Στο 79' κάθετη του Ζερβού στον Σακλαμάκη που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή αλλά το πέναλτι που δόθηκε εκτέλεσε άουτ ο Στρατήγης.

Συνθέσεις:

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Αποστολάκης, Μανωλακάκης (46' Μπέρκης), Κλάδος, Σεληνιωτάκης, Αγαπάκης, Βελιβασάκης (75' Χασουράκης), Μεντουδάκης (60' Σακλαμάκης), Στρατήγης, Πρικάκης, Απλαδάς (75' Ζερβός)

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Σκουλάς, Πολυχρονάκης, Χαρίτος, Παπουτσάκης, Μαγάκης, Μαγκουφάκης (70' Μάρκου), Χριστάκης (76' Τζανγκόλη), Καστελλιανάκης, Σκούφος, Μεταξάκης (80' Λεμονιάς)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ