Σ.Βαρδάκης: «Ο Μητσοτάκης και ο Αυγενάκης λυσσομανούν και γυαλίζει το μάτι τους»

Petite Perle 300×250

Σε εξέλιξη είναι η κομματική εκδήλωση του Σύριζα στο δημαρχείο Μαλεβιζίου.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης σχολιάζοντας την έκφραση του αρχηγού της αξιωματική αντιπολίτευσης "δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια", είπε:

"Ο Μητσοτάκης και ο Αυγενάκης λυσσομανούν και γυαλίζει το μάτι τους, βλέποντας πως επαναφέρουμε ό,τι αυτοί είχαν αποδομήσει, όχι μόνο προς τα νομοσχέδια, αλλά και κατά της διαφθοράς".

Νίκος Ηγουμενίδης:" Ο λαός έχει να επιλέξει ανάμεσα στο σάπιο και την αριστερά".

Η ΝΔ δεν έχει δυνάμεις να συνεργαστεί και αυτό τη φοβίζει, είπε ο βουλευτής Ηρακλείου του Σύριζα, που κάλεσε το λαό να στηρίξει με την ψήφο του, την κυβέρνηση σε όλες τις εκλογικές μάχες.

Σημείωσε, επίσης, ότι η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη. "Η προοπτική υπάρχει στην αριστερά. Ο λαός θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα στο σάπιο και το παλιό ή στην αριστερά για την αναδόμηση της Ελλάδας και της κοινωνίας".

Την εκδήλωση που είναι σε εξέλιξη, παρακολουθησαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, και οι υποψήφιοι δήμαρχοι Σπύρος Καλλέργης και Μενέλαος Μποκέας, ενώ παραυρέθηκε και ο πρ.Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ