Με παλμό η κοπή πίτας στην Τοπική Οργάνωση Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ στον Μασταμπά

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη συμμετοχή μελών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον Μασταμπά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο νυν και υποψήφιος Περιφερειάρχης με το Κίνημα Αλλαγής, Σταύρος Αρναουτάκης, ο οικονομολόγος-συγγραφέας Νίκος Παπανδρέου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Γιάννης Κουράκης, και οι υποψήφιοι Βουλευτές με το εθνικό ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, Χρήστος Στρατάκης, Γιώργος Παπαδάκης, Νίκος Σοφρωνάς, Δημήτρης Μπρίμης και Παντελής Αρβανιτάκης καθώς και πλήθος παλαιών και νέων στελεχών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και του Κινήματος Αλλαγής. Ο γραμματέας της ΚΟ και βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω μη άφιξης της πτήσης από Αθήνα και απέστειλε χαιρετισμό.

Υπήρχαν και παρουσίες από το Μαλεβίζι όπως ο Λάμπρος Βαμβακάς, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Υγείας καθώς και η Έφη Βολανάκη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μαλεβιζίου με το συνδυασμό του Μενέλαου Μποκέα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

"Στους σύντομους χαιρετισμούς, που προηγήθηκαν της κοπής της πίτας, τονίστηκε η μεγάλη προσφορά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε κοινωνικά και αναπτυξιακά ζητήματα.

Με αιχμή τον αγροτικό κόσμο, το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τις μεγάλες ευκαιρίες που δόθηκαν στους αποκλεισμένους από την δεξιά και στους πιο φτωχούς Έλληνες για κοινωνική και επαγγελματική ανέλιξη («κοινωνικό ασανσέρ»).

Αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με τους δημοκρατικούς θεσμούς και την ενδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης, με αρμοδιότητες και πόρους. Ώστε, η άσκηση, αλλά και ο έλεγχος, της εξουσίας και το κοινωνικό κράτος να έρθουν πιο κοντά στον Έλληνα πολίτη.

Επίσης τονίστηκε η σημασία που έχει για την Ελλάδα η ανασύνταξη της μεγάλης προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης μέσα από το Κίνημα Αλλαγής, με κύριο κορμό το ΠΑΣΟΚ.

Όλοι οι ομιλητές ευχήθηκαν η εκλογική χρονιά 2019, να στεφτεί με επιτυχίες για το Κίνημα Αλλαγής, τους υποψηφίους του και την σοσιαλδημοκρατική πολιτική οικογένεια εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Δολαψάκης Μανόλης ευχαρίστησε τους δεκάδες παρευρισκόμενους και τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Και ευχήθηκε η νέα χρονιά να σημάνει την ήττα του λαϊκισμού και του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Καθώς και την αλλαγή σελίδας για την δημοκρατική και προοδευτική παράταξη της χώρας. Που είναι το «τελευταίο αποκούμπι» των «νέων μη προνομιούχων», που δημιούργησε η πτώχευση που έφερε στην χώρα η Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας του Κ. Καραμανλή."

 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ