Πολύπλευρη συνεργασία ΟΦΗ και Stoiximan

Petite Perle 300×250

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η Stoiximan, ανακοίνωσαν την συνεργασία τους μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής σεζόν 2019 – 20, σε κοινή συνέντευξη τύπου που έγινε  το πρωί της Παρασκευής (1/2) σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για την απόδοση τους στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ανέφερε:

"Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της χορηγίας, καθώς είχαμε συνεργαστεί με τον ΟΦΗ όταν βρισκόταν σε χαμηλότερες κατηγορίες. Για κάποιους λόγους δεν συνεχίσαμε στην αρχή της χρονιάς, όμως με τη νέα διοίκηση και τις νέες βάσεις που έχουν μπει στην ομάδα, είμαστε κι εμείς εδώ να στηρίξουμε την προσπάθεια για μια υγιή ανάπτυξη της ομάδας στα επόμενα χρόνια, για την ανάπτυξη των υποδομών και για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. 

Η Stoiximan από την αρχή της δραστηριότητας της πριν έξι χρόνια έκανε εμφανή την παρουσία της με ποδοσφαιρικές συνεργασίες και όχι μόνο. Ενισχύουμε και αγαπάμε τον αθλητισμό. Στηρίζουμε και άλλα αθλήματα, έχουμε συνεργαστεί και με την Basket League για 2 χρόνια και το πιο σημαντικό είναι ότι ενισχύουμε την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς αγώνες. Είχαμε μια πολύ επιτυχημένη προσπάθεια στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, όπου τρείς αθλητές, οι οποίοι πήραν τέσσερα από τα πέντε μετάλλια, ήταν χορηγούμενοι από την Stoiximan. Ο λόγος για τους Πετρούνια, Στεφανίδη και Κορακάκη. Την ίδια προσπάθεια θα συνεχίσουμε και στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020. Ο αριθμός των αθλητών που θα υποστηρίξουμε είναι πολύ μεγαλύτερος. 

Να προσθέσω επίσης τις εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών, οι οποίες πάντα διακρίνονται. Στην τελευταία ολυμπιάδα η ομάδα των γυναικών αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή αλλά των ανδρών έφτασε πολύ ψηλά και πάντα διεκδικεί μια υψηλή θέση έως και μετάλλιο. Αναφέρομαι σε όλα αυτά γιατί είμαστε μια εταιρεία που στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ως κορωνίδα στην Ελλάδα και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Το ποδόσφαιρο είναι το επίκεντρο και της δικής μας προσπάθειας. Η συνεργασία μας με τον ΟΦΗ είναι πολύ θετική. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον διάλογο που έχουμε και με την συνεργασία, η οποία πιστεύω ότι θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον.

Η συνεργασία μας με τον ΟΦΗ είναι για 18 μήνες. Η προσπάθεια έχει ξεκινήσει, το έχετε δει και στη φανέλα και θα συνεχιστεί και την περίοδο 2019-2020. 

Ο λόγος που συνεχίσαμε είναι καθαρά αθλητικός, αλλά να ξέρετε ότι στις χορηγικές μας συνεργασίες βάζουμε την διάσταση της κοινωνικής προσφοράς και αυτό θα το δείτε και στις επόμενες ενέργειες μας. Θα πραγματοποιήσουμε κοινωνικές δράσεις στο Ηράκλειο σε συνεργασία με την ομάδα. Είναι πάρα πολύ σημαντική η προσφορά στην κοινωνία. Δεν μπορούμε να ζητάμε από τους ανθρώπους μόνο να έρχονται στο γήπεδο και να μας ενισχύουν με το εισιτήριο τους ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Πρέπει κι εμείς να ανταποδίδουμε, ειδικά σε αυτούς που έχουν ανάγκη ένα μέρος αυτής της ευγνωμοσύνης και της συνεισφοράς".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μιχάλης Μπούσης, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Stoiximan και ιδιαίτερα το μέλος του Δ.Σ, κ. Μάρη, ανέφερε: "Είμαστε φίλοι με τον κ. Μάρη και είχαμε μια συζήτηση όταν ήρθαμε στον ΟΦΗ για να συνεργαστούμε. Είναι δύσκολο στη μέση της σεζόν να μπει ένας σοβαρός χορηγός στην φανέλα, όμως η συνεργασία αυτή ήταν κάτι που θέλαμε και οι δυο πλευρές για να κάνουμε κάτι καλό εδώ στον ΟΦΗ και να προσφέρουμε κάτι στο ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τμήμα μάρκετινγκ του ΟΦΗ, όλα τα παιδιά που έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να σώσουμε μια ομάδα που πέρασε δύσκολα και τώρα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα βλέπετε ότι προχωράμε σταθερά και καλύτερα. Όταν ήρθα εδώ είπα ότι θα "χτίσουμε" την ομάδα δεν θα την αγοράσουμε και βλέπετε ότι σιγά σιγά την "χτίζουμε", προχωράμε μπροστά και έχουμε μια καλή ενέργεια. Θα πάμε καλύτερα".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ