Καμπάνα από την ΕΠΣΗ στον πρόεδρο της Τυλίσου

Petite Perle 300×250

Βαριά καμπάνα από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ για τον πρόεδρο της Τυλίσου Βασίλη Κουβίδη που τον τιμώρησε με απαγόρευση από τους αγωνιστικούς χώρους για τρείς μήνες και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, και στο σωματείο 50 ευρώ.

Αναλυτικά οι ποινές:

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΠΟΡΟΣ ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 19/05.2.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και ΔΕΝ προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 19/1/2019 ΠΟΡΟΣ – ΤΡΙΤΩΝΙΑ. Στο σωματείο, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ χρηματικό πρόστιμο 100€.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 19/05.2.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και ΔΕΝ προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, ούτε και ο εκπρόσωπος κ. Ρεθεμνιωτάκης Γεώργιος, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 20/1/2019 ΔΕΙΛΙΝΑ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. Στο Σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ . Στον κ. Ρεθεμνιωτάκη Γεώργιο, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ (15) ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 50€.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΤΥΛΙΣΟΣ ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 19/05.2.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας και ο εκπρόσωπος κ. Κουβίδης Βασίλειος, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 19/1/2019 ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ – ΤΥΛΙΣΟΣ. Στο Σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ χρηματικό πρόστιμο 50€. Στον κ. Κουβίδη Βασίλειο, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια, για ΤΡΕΙΣ (3) μήνες και χρηματικό πρόστιμο 100€.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ