Διπλό επί των Γουβών και συνεχίζει για άνοδο ο Μαραθώνας

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Νίκη που τον διατηρεί σε τροχιά ανόδου πέτυχε ο Μαραθώνας, καθώς για την 21η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ επιβλήθηκε με 0-2 των Γουβών στο γήπεδο της Χερσονήσου.

Η ομάδα του Κώστα Φιλοξενίδη παρά το γεγονός πως είχε και αγώνα κυπέλλου μεσοβδόμαδα είχε την θέληση και πήρε το τρίποντο που την διατηρεί κοντά σε Δαμάστα και ΟΦΑ και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι.

Και τα δύο τέρματα ήρθαν στην επανάληψη μετά το "λευκό" 0-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Το σκορ άνοιξε ο Ρομπάκης στο 78ο λεπτό, τρία λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, μετά από πάσα του Βιτσαξάκη.

Το δεύτερο τέρμα για το σωματείο των Καλεσών ήρθε στο 85ο λεπτό από τον Μάτσα που πλάσαρε και έγραψε το τελικό 0-2, κλειδώνοντας την νίκη για τον Μαραθώνα!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΟΥΒΕΣ: Δανελάκης, Χρήστου, Χάνος (46' Τσιμηνικάκης), Βασιλειάδης (74' Ποριώτης), Μηλάκης, Βασιλείου (46' Κυρόγλου), Νεραντζάκης Δ., Μαραγκάκης, Περβολαράκης (83' Τσάλος), Σωμαράκης, Νεραντζάκης Αγγ.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κασσωτάκης, Ρογδάκης (75' Ρομπάκης), Πασσάς, Κατσουλάκης, Ουζούνης, Σταματάκης, Κοτζαγιώτης (60' Βιτσαξάκης),  Λυκούδης, Λουμπάκης, Δίπλας, Μάτσα (87' Ρουμπάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ