Νίκη ανάσα η ψυχωμένη Τύλισος

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Τύλισος, μετά και την επικράτηση της με 2-1 επί της Τριτωνίας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι "πράσινοι" με αυτό τους το τρίποντο έκαναν αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα και τα τρίποντα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν καλός, με τις πολλές ευκαιρίες να απουσιάσουν και το πάθος με την δύναμη να υπερισχύουν, καθώς και τα δυνατά μαρκαρίσματα. Στο 8' σουτ του Χατζηγεωργίου εύκολα ο Πουλάκης. Τέσσερα λεπτά ο Μωραίτης σούταρε, με τον Καλυκάκη να αποκρούει δίχως δυσκολία.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην με αμφότερες τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες αλλά και τα τρία γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Εννέα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ωραία ενέργεια από τους παίκτες της Τριτωνίας, το σουτ του Μωραίτη όμως έφυγε άουτ. Στο 58ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με το σουτ του Γκίνη να αποκρούει ο Πουλάκης εντυπωσιακά. Δύο λεπτά μετά μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Αστριτσίου με τον Βανγκέλι να φεύγει τετ-α-τετ- το σουτ του όμως να περνάει λίγο άουτ.

Στο 71ο λεπτό μετά από λάθος των φιλοξενούμενων, ο Μανιούδης έκανε πολύ όμορφη κάθετη στον Χατζηγεωργίου και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Η Τριτωνία αντέδρασε άμεσα και στο 77ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσια με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μωραίτη για το 1-1.

Η Τύλισος όμως βρήκε και δεύτερο γκολ που της χάρισε το τρίποντο. Σκόρερ ο Μάριος Σπύρου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, που έγραψε στο 81ο λεπτό το τελικό 2-1!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΥΛΙΣΟΣ: Καλυκάκης, Γιαννουλάκης (86' λτ. Κουρελής), Τσαμπουράκης, Μπαλωμένος, Σπυριδάκης, Ταβουλαρέας, Σπύρου, Γκίνη, Χατζηγεωργίου, Μανιούδης, Γκιώνης

ΤΡΙΤΩΝΙΑ: Πουλάκης, Φτυλάκης, Καργιωτάκης (46' λτ. Βανγκέλι, 92' λτ. Γαρεφαλάκης), Μιχελινάκης, Μπαλάφας, Σαξώνης, Μερκουλίδης, Ντραγκότι, Αντωνακάκης (46΄λτ. Στρατιδάκης), Μωραίτης, Στεφανάκης (67' Σχοιναράκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ