Νίκησε ο ΠΑΟΚ και πλησίασε τον Ζαρό

Petite Perle 300×250

Για άλλο ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ βγήκε νικητής από το γήπεδο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία που έφερε ο Ζαρός πλησιάζει ολοένα και περισσότερο προς την διαδικασία των πλέι-οφ.

Η ομάδα του Κρουσώνα κέρδισε με 2-1 τον Ανθεστίων σε ένα παιχνίδι που δυσκόλεψε αρκετά τους Γηπεδούχους. Στην πρώτη του ευκαιρία στο 7' ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική του κεφαλούκου που ντρίμπλαρε όποιον βρήκε μπροστά του και τελείωσε ωραία την φάση με πλασέ και έκανε το 1-0. Η απάντηση ήρθε πολύ γρήγορα με τον Τζανάκη στο 10' να εκτελεί ένα στημένο που χτύπησε πάνω στον Κοζυράκη και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 14' δυνατό σουτ του Γεωργόπουλου που πέρασε λίγο άουτ. Στο 18' ο Παπαδιός σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι. Στο 22' γρήγορη συνεργασία των παικτών του Ανθεστίωνα ο Τζανάκης που βγήκε μόνος του σούταρε αλλά ο Δημητριάδης με υπερένταση απέκρουσε σε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Καουκάκης σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά απέκρουσε ο Μαραγκάκης.

Στο 54' ο Δρακούλης μετά από κάθετη του Παπαδιού βρέθηκε μόνος του και πλάσαρε ιδανικά για το 2-1. Στο 64' ο Λιοδάκης προσπάθησε να απειλήσει από μακριά με δυνατό σουτ αλλά ο Δημητριάδης δήλωσε και πάλι παρών. Στο 70' μετά από ένα τζαρτζάρισμα ο Δρακούλης έβγαλε τον ώμο του με τον γιατρό να του δίνει τις πρώτες βοήθειες και στο τέλος του αγώνα έφυγε με το ασθενοφόρο για να πάει στο νοσοκομείο για τις κατάλληλες εξετάσεις. Στο 87' δεύτερη κίτρινη και κόκκινη ο Κεφαλούκος για σκληρό μαρκάρισμα, αλλά ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ δεν του στοίχησαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Γεωργόπουλος, Νικηφόρος, Παπαδιός, Βασιλείου, Κεφαλούκος, Κοζυράκης, Καουκάκης, Δρακούλης (70' λτ. Σούρσος), Παπαδάκης Β. (65' Φράγκος), Ανωγειανάκης (90' Μπελαδάκης)

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Μαραγκάκης, Κελαράκης (87' Βιλανάκης), Τσομπανάκης, Γιαπεντζάκης, Γιαλυτάκης, Ανυφαντάκης, Λιοδάκης (75' Φωτόπουλος), Κάτελας (90' Πεχυνάκης), Τρουλάκης, Τζανάκης, Μεμοτσέλα

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ