Ψάχνουν στέγη για τον ΟΦΑΜ στη Χαλέπα

Petite Perle 300×250

Αναζητούνται 12 στρέμματα – Στις 15 Φεβρουαρίου συνάντηση με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών στο Δημαρχείο

Στη δημιουργία Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου στο Τσαλικάκι, για να καλυφθούν οι ανάγκες του ΟΦΑΜ, προσανατολίζεται η Δημοτική Αρχή. Για αυτό το λόγο μάλιστα έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Δημοτικό Κατάστημα στις 15 Φεβρουαρίου.

Εκπρόσωποι των ιδιοκτητών θα συναντηθούν με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της πιθανής παραχώρησης μέρους των ιδιοκτησιών τους, στη θέση "Χαλέπα Κεφαλογιάννη", για την ανέγερση του Αθλητικού Κέντρου.

Στις κινήσεις που είναι σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Μαμουλάκης, ενημερώνοντας το σώμα.Την υπόθεση έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μανώλης Παπαδομανωλάκης. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να βρεθούν οι ιδιοκτήτες οι οποίοι ξεπερνούν τους 160. Όπως είναι ήδη γνωστό, μέρος της περιοχής ανήκει στην οικογένεια των Κεφαλογιάννηδων. Ο κ. Μαμουλάκης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης ανέφερε ότι οι μεγαλοϊδιοκτήτες καταρχήν συμφωνούν στο ενδεχόμενο της παραχώρησης. Η έκταση που αναζητείται υπολογίζεται στα 12 στρέμματα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ