Στην Τύλισο ο Σπύρος Καλλέργης

Petite Perle 300×250


Στην γενέτειρα του, Τύλισο  βρέθηκε χθες ημέρα Τετάρτη (20/2)  ο Σπύρος Καλλέργης  με υποψήφιους  δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της παράταξης "Ενωμένο Μαλεβίζι".  Στα πλαίσια του προγράμματος συναντήσεων της παράταξης,  με τους τοπικούς φορείς σε όλα τα χωριά του Δήμου Μαλεβιζίου, προσκαλέστηκαν  το σύνολο των τοπικών φορέων της περιοχής, προκείμενου να συζητηθούν σε ανοιχτό διάλογο τα προβλήματα του τόπου. Στο χώρο του Δημοτικού Κ.Α.Π.Η., όπου έλαβε χώρα η συνάντηση, το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τυλίσου, η Πρόεδρος  και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου, η Πρόεδρος και η Γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών, ο Πρόεδρος του αθλητικού ομίλου Τυλίσου, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων,  και ο Ιερέας της περιοχής.

Κατά την διάρκεια των συνομιλιών καταγράφηκαν διάφορα προβλήματα της περιοχής, όπως  αυτά του υψηλού κόστους του νερού, η έλλειψη κτηριακών υποδομών, η οριοθέτηση της  ΒΙ.ΠΕ  προς αποφυγή επέκτασης προς την Τύλισο και τα μέτρα ασφαλείας της καθώς και οι κακοτεχνίες σε διάφορα έργα που εκτελέστηκαν την τελευταία περίοδο.

Άξια αναφοράς ήταν, η πρόσκληση για την υποβολή σχετικού υπομνήματος με προβλήματα και προτάσεις για την ανάπτυξη της περιοχής από τον Σύλλογο Γυναικών, η ανάγκη για υλοποίηση χώρου αποδυτηρίων στο γήπεδο της Τυλίσου, όπως και η παρέμβαση του Γρ. Περυσινάκη που πρότεινε την δημιουργία πολιτιστικού κέντρου.  

Σημαντική ήταν και η εισαγωγική ομιλία του Πατήρ Γεώργιου Μαλλιωτάκη, αναφορικά με την πορεία του Σπύρου Καλλέργη, καθώς και η στήριξη και το έργο του προς την Εκκλησία όλα αυτά τα χρόνια.

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του Προέδρου της Τ. Κ. Τυλίσου κου. Κουβίδη Γεώργιου, ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην περιοχή.

Η βράδια ολοκληρώθηκε με σύντομη επίσκεψη στα καφενεία της Τυλίσου, όπου σε ευχάριστο κλίμα έγινε επαφή με τους κατοίκους της περιοχής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ