Νέα υποψηφιότητα για τον Σπύρο Καλλέργη και το Ενωμένο Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250


Ένας δραστήριος  και ενεργός πολίτης με άποψη και γνώση για τα προβλήματα του τόπου  προστέθηκε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Ενωμένο Μαλεβίζι με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Σπύρο Καλλέργη.

Πρόκειται για τον Στεφανάκη Θεόδωρο του Νικόλαου και της Ευαγγελίας με καταγωγή από την Τύλισσο   που  συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου Σπύρο Καλλέργη και συμφώνησε να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Θεόδωρος Στεφανάκης του Νικολάου και της Ευαγγελίας  είναι απόφοιτος λυκείου , κατοικεί στη Τύλισσο Μαλεβιζίου εργάστηκε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τυλίσσου επί 19 έτη και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του ελαιολάδου. Είναι παντρεμένος με τη Μακρίνα Βλαχάκη  και έχουν δύο παιδιά. 

Είναι ένα ακόμα  άτομο που ζει στη κοινωνία της Τυλίσσου γνωρίζει τα προβλήματα τής τοπικής κοινότητας και έχει διάθεση να αγωνιστεί δίπλα στον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Καλλέργη τον οποίο ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που του έδειξε με την ένταξή του στην παράταξη Ενωμένο Μαλεβίζι και του  εύχεται καλή επιτυχία στο κοινό αγώνα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ