Οι χειραψίες των υποψήφιων Δημάρχων

Petite Perle 300×250

Αυτά τα κούλουμα που εορτάστηκαν στο Γάζι μέσα στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου όπως ήταν αναμενόμενο είχαν και πολιτική χροιά.

Αφού ήταν μια ευκαιρία για να δείξουν οι υποψήφιες παρατάξεις τη δύναμή τους, τους υποψήφιους, και να έρθουν για άλλη μια φορά σε επαφή με τον κόσμο.

 Οι  υποψήφιοι  Δήμαρχοι Κώστας Μαμουλάκης, Σπύρος Καλλέργης και Μενέλαος Μποκέας πέρα από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις, έχουν αποδείξει πως υπηρετούν τον πολιτικό πολιτισμό.

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας συναντήθηκαν όλοι  μαζί στην πλατεία Μ. Κατσαμάνη . Αντάλλαξαν θερμές χειραψίες μεταξύ τους, με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ενώ αντίπαλοι υποψήφιοι πέρα από τους εγκάρδιους χαιρετισμούς φωτογραφήθηκαν μπροστά στον φωτογραφικό φακό για αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ήταν από νωρίς στην  πλατεία συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες τους αντιδημάρχους, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και προέδρους κοινοτήτων.

Ακριβώς στην 11 στην πλατεία έφτασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας συνοδευόμενος από τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί».

Λίγη ώρα μετά ήρθε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Καλλέργης επίσης μαζί με  τους υποψήφιους της παράταξης  "Ενωμένο Μαλεβίζι".

Τα τραπέζια τους είχαν ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους.

Άλλωστε το μόνο που τους χωρίζει είναι η πολιτική. Το Γάζι και το Μαλεβίζι γενικότερα είναι μικρό, οι υποψήφιοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, και μετά τις εκλογές θα κληθούν να καθίσουν ξανά στα ίδια τραπέζια.

Η Καθαρά Δευτέρα ήταν μια ευκαιρία πάντως για προσωρινή ανακωχή, διότι από αύριο ξεκινά πάλι ο πολιτικός αγώνας

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ