ΜΑΛΕΒΙΖΙ: Ο τόπος της καρδιάς μου

Petite Perle 300×250

Άρθρο της Ευαγγελίας Παπουτσάκη*

Μένοντας στο Τσαλικάκι ήδη 30 χρόνια είναι εύκολο να φανταστεί κανείς ότι ο τόπος σου δεν είναι μόνο η γενέτειρά σου, αλλά εκεί που γεννάς τα παιδιά σου δημιουργώντας την οικογένειά σου. Είναι η συνειδητή επιλογή της δεύτερης πατρίδας που με τα χρόνια γίνεται πρώτη.

Τόσα χρόνια έχοντας δραστηριοποιηθεί από διάφορες θέσεις στα κοινά με τη συμμετοχή μου στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο Τσαλικάκι, στην Ένωση Γονέων Δήμου Μαλεβιζίου, στην Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Ηρακλείου αλλά και στον Δημοτικό Οργανισμό Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Γαζίου, θεωρώ ότι έχω αποκτήσει μια πλούσια εμπειρία που μπορεί να είναι αξιοποιήσιμη και στην αυτοδιοίκηση. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των ψηφοφόρων στις επικείμενες εκλογές.

Πιστεύω ότι το Μαλεβίζι έχει πολλές προοπτικές ανάπτυξης και δίνει πολλές ευκαιρίες. Για 'μένα το Μαλεβίζι είναι ο τόπος που διαλέγει ο ήλιος να απλώσει τις ακτίνες του για να περπατήσουν πάνω του άνθρωποι που με τα οράματά τους, τις ευαισθησίες τους και τις ικανότητές τους, θα ανοίξουν δρόμους στις αξίες και στις ιδέες που ενστερνίζομαι. Τους δρόμους της αλήθειας, της προσφοράς, της αφύπνισης, της συλλογικότητας.

Σύμφωνα με τη λαϊκή ρήση "ότι σπείρεις θερίζεις". Σε αυτές τις εκλογές θεωρώ ότι αυτούς τους δρόμους τους ανοίγει η δημοτική παράταξη "Το Μαλεβίζι Μπορεί", για να γίνει ο Δήμος ο τόπος της καρδιάς όλων μας. Διότι ο επικεφαλής της ομάδας, ο Μενέλαος Μποκέας συμπληρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, για να γίνει ο Δήμαρχος της καρδιάς όλων μας.

*Υποψηφία Τοπική Σύμβουλος Γαζίου με την παράταξη "Το Μαλεβίζι Μπορεί"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ