Στους "4" του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο Ρωμανός, 1-0 τον Πόρο

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Συμπληρώθηκε το "καρέ" της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, καθώς ο Ρωμανός επικράτησε με 1-0 του Πόρου στην Ελιά και πήρε το εισιτήριο για τους "4" του θεσμού.

Η ομάδα της Ελιάς, μετά την θετική πορεία που διαγράφει το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, πέτυχε σπουδαία πρόκριση επί μιας εκ των πλέον φορμαρισμένων και ποιοτικών συνόλων του Ηρακλείου, όπως είναι αυτό του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Σε έναν αγώνα χωρίς τις μεγάλες και τις πολλές κλασικές ευκαιρίες οι "κιτρινόμαυροι" με ένα όμορφο γκολ από απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Κοτζαδάκη στο 18ο λεπτό, που έγραψε και το 1-0, τους ήταν αρκετό για τοώστε να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο στο κύπελλο.

Πλέον, οι τέσσερις μονομάχοι των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣΗ είναι, ο ΠΟΑ, η Δαμάστα, ο Ρωμανός και η Γόρτυς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΩΜΑΝΟΣ: Χωματάς, Κουκάκης, Κάββαλος, Ανυφαντάκης, Ρουμπάκης, Παπαδάκης, Μανουσάκης (83' Ζερβός), Πουλάκης (90' Γκαναδάκης), Κοτζαδάκης (77' Ξυλούρης), Μιχελακάκης (89' Λασηθιωτάκης), Παχάκης

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Βιτσαράς (73' Ξηρός), Πολυχρονάκης (82' Λεμονιάς), Χαρίτος, Παπουτσάκης, Μαγάκης, Σκουλάς (50' Μεταξάκης), Χρηστάκης, Καστελλιανάκης, Τζανγκόλη (65' Ζαφείρης), Λυδάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ