Τους τσάκωσαν με πάνω από 700 γραμμάρια ηρωίνης

Petite Perle 300×250

Δύο άτομα συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 700 γραμμάρια ηρωίνης και ποσό 3.165 ευρώ καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για έναν 33χρονο αλλοδαπό και ένα 50χρονο ημεδαπό, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιατρός, που έπεσαν στο δόκανο μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη επιχείρηση.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε την ώρα που προμήθευε τον 50χρονο με 5,5 γραμμάρια ηρωίνης. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 33χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 742 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 3.165 ευρώ,ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών,μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ