Μενέλαος Μποκέας: «Η αλλαγή ξεκίνησε» (φωτό+βίντεο)

Petite Perle 300×250

Κοσμοσυρροή στην πρώτη ανοικτή ομιλία του χρειάστηκε μέχρι και η συνδρομή της αστυνομίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας

Πέρα από κάθε προσδοκία η συμμετοχή στην πρώτη μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση και ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα. Περισσότερα από 4000 άτομα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις επισκέφθηκαν χθες το βράδυ τους Κουρήτες προκειμένου να ακούσουν τον υποψήφιο Δήμαρχο να ξετυλίγει πτυχές του προγράμματος του αλλά και να γνωρίσουν τους υποψήφιους συμβούλους του ψηφοδελτίου του.

Ο Μενέλαος Μποκέας μπήκε στην κατάμεστη αίθουσα στις 7.45 το απόγευμα καταχειροκροτούμενος και χωρίς να κρύψει τη συγκίνηση του για την αθρόα προσέλευση του κόσμου. Ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως η παρουσία τόσων ανθρώπων τον τιμά και τον συγκινεί ,μα πάνω απ' όλα τον γεμίζει πεποίθηση ότι η αλλαγή ξεκίνησε. Μάλιστα εξέφρασε τη σιγουριά πως θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Μαλεβιζίου λέγοντας χαρακτηριστικά «Μην έχετε καμία αμφιβολία, η 26η Μαΐου θα είναι σταθμός, να είστε σίγουροι πως εκείνη την ανοιξιάτικη Κυριακή του Μάη το Μαλεβίζι θα αλλάξει πορεία. Η στασιμότητα του χθες θα δώσει τη θέση της στην ελπίδα για το αύριο».

Ο ίδιος αναφέρθηκε αναλυτικά στις κινήσεις του μέχρι σήμερα προκειμένου να κατέλθει υποψήφιος λέγοντας πως «τις τελευταίες εβδομάδες ξεκινήσαμε να γράφουμε μαζί τις σελίδες μιας συμφωνίας, σήμερα όμως συνυπογράφουμε ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης». Με έμφαση τόνισε πως το τρένο περνάει από μπροστά μας και ορισμένοι δεν ακούν ούτε το σφύριγμα της αναχώρησης για να προσθέσει «Εμείς θέλουμε το Μαλεβίζι μπροστάρη κι όχι κομπάρσο». Ο Δήμος Μαλεβιζίου, έχει παλιώσει, κατά τον επικεφαλής της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί» ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε πως «κρατάμε τα θετικά και δεν μηδενίζουμε τίποτα. Μακριά από εμάς η υποκριτική λογική του παραλάβαμε καμένη γη».

Στην ομιλία του ακόμα τόνισε πως η παράταξη του είναι σήμερα εδώ γιατί έχει τη δύναμη, τη γνώση και το σθένος να πάει το Δήμο στη νέα εποχή. «Γιατί μαζί πιστεύω μπορούμε να προχωρήσουμε δυναμικά στην επόμενη ημέρα. Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε το μέλλον του Δήμου» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Στην πρώτη αυτή δυναμική ανοικτή εκδήλωση του Μενέλαου Μποκέα βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κρήτης, βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτών όλων των κομμάτων αλλά και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ