Ξεκίνησε η αλλαγή σελίδας στο Μαλεβίζι!

Petite Perle 300×250

Η καλύτερη επιβεβαίωση για την επερχόμενη αλλαγή σελίδας στο Δήμο Μαλεβιζίου, ήταν η πρώτη ανοικτή προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας.

Οι φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι μπορεί», δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο κέντρο «Κουρήτες» όπου έγινε η προεκλογική συγκέντρωση. Είναι χαρακτηριστικό ότι το μποτιλιάρισμα στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο κέντρο, ξεκινούσε από το… Γάζι!

«Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να σας ευχαριστήσω για την συγκινητική παρουσία σας. Μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!», επισήμανε ο κ. Μποκέας, τη στιγμή που η χθεσινή ανταπόκριση του κόσμο στο κάλεσμα, έχει στείλει ισχυρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. «Η αλλαγή σελίδας ξεκίνησε», σημείωσε και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Αλμπαντάκης, ο οποίος αποτελεί ένα από τα ισχυρά «χαρτιά» του Συνδυασμού.

Αυτό που τονίζεται από όλους, είναι πως άπαντες δηλώνουν παρόντες σε έναν όμορφο αγώνα για το Μαλεβίζι, με στόχο ο τόπος να πρωτοστατήσει και να διαμορφώσει τις συνθήκες ενός μέλλοντος που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών και ειδικά των επόμενων γενεών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ