Ήττα στα Χανιά για το 5ο Γενικό Λύκειο

Petite Perle 300×250

Το ΓΕΛ Νέας Κυδωνίας κατάφερε να προκριθεί στον τελικό Κρήτης των Σχολικών Πρωταθλημάτων Λυκείων Ποδοσφαίρου, νικώντας την Παρασκευή το μεσημέρι με 3-0 το 5ο ΓΕΛ Ηρακλείου.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Μ. Ελιάς υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν επιβαρυμένος από την έντονη βροχόπτωση.

Αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ηρακλείωτικου γενικού λυκείου, χάνοντας την πρόκριση για τον τελικό των Σχολικών Πρωταθλημάτων Λυκείων Ποδοσφαίρου.

Σκόρερ του 1-0 ήταν με κεφαλιά του Νιαυραδάκη και στη συνέχεια ο Αθανασάκης με τετ α τετ, που πέτυχε το τρίτο του γκολ μέσα σε τρεις μέρες, μετά από τα δύο στον τελικό με το ΓΕΛ Κισάμου.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Καραταράκη, που έδωσε έτσι διαστάσεις θριάμβου στην νίκη-πρόκριση του ΓΕΛ Νέας Κυδωνίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΕΛ Ν. Κυδωνίας: Σκουμπάκης, Κουκουράκης, Μαλαμάς, Διαμαντής, Κορωνάκης, Νταγκουνάκης, Καραταράκης, Φανδριδάκης, Μπέσι, Νιαυραδάκης, Αθανασάκης

5ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Λιανέρης, Βασιλάκης, Μαυρής, Τσαγκαράκης, Αγαπάκης, Κεβάνι, Φουντουλάκης, Χαϊντίνι, Καλαϊτζάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ