Δημοτικό Γυμναστήριο Γαζίου: Εκσυγχρονίστηκε και εντυπωσιάζει

Petite Perle 300×250

Περισσότερα από 300 άτομα καθημερινά οι επισκέπτες του – Ειδικά προγράμματα για ευάλωτες ομάδες πληθυσμού – Νέος εξοπλισμός και αίθουσες στη διάθεση των μελών – Κώστας Μαμουλάκης: Ένα γυμναστήριο – κόσμημα με μηχανήματα τελευταίας γενιάς και εξαιρετικούς γυμναστές

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του Δημοτικού Γυμναστηρίου Μαλεβιζίου που λειτουργεί στο Γάζι.

Πρόκειται για ένα γυμναστήριο που αποτελεί πρότυπο τόσο για τον τρόπο λειτουργίας του, όσο και για τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει και που το κατατάσσουν στα κορυφαία στην Ελλάδα! Αποτελεί δε πόλο έλξης για τους λάτρεις της γυμναστικής και της υγιεινής ζωής και έχει καταφέρει να εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερα από 300 άτομα από την ευρύτερη περιοχή του Γαζίου – κι όχι μόνο.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου, εκτός από τη δυνατότητα άσκησης με όργανα, προσφέρει και πολλά ομαδικά προγράμματα για γυναίκες και άνδρες, για μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα, τα προγράμματα του γυμναστηρίου δίνουν τη δυνατότητα άθλησης με ειδικές, προνομιακές τιμές (έως και δωρεάν) για ανέργους, μαθητές, φοιτητές και αθλητές, πολύτεκνους, τρίτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, μέλη ΚΑΠΗ, στελέχη των σωμάτων ασφαλείας και ΑμεΑ.

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης διαπιστώνοντας από κοντά τον άρτιο τρόπο εκτέλεσης όλων των εργασιών και σε δηλώσεις του τόνισε: «Η άθληση είναι πηγή χαράς και ευζωίας και στο Γάζι, δίνουμε τη δυνατότητα μέσα από ένα σύγχρονο και άνετο χώρο, να την απολαμβάνουν όσοι το επιθυμούν. Διαθέτουμε ένα γυμναστήριο – κόσμημα με μηχανήματα τελευταίας γενιάς και προσκαλώ όσους συμπολίτες μας το επιθυμούν, να το επισκεφτούν, να συζητήσουν με τους εξαιρετικούς γυμναστές μας Κυριάκο Σταματάκη και Μανώλη Στρούμπα – στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούν – και να βάλουν τη γυμναστική στην καθημερινότητά τους. Μόνο οφέλη θα αποκομίσουν!».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου στο Γάζι στο τηλέφωνο 2810822582.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ