Με γκολάρα του Παγκαλάκη στο 90+5 την νίκη ο Αετός Ανωγείων στο μεγάλο ντέρμπι!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι ανάμεσα στο Άλογο Μαλεβιζίου και τον Αετό Ανωγείων, για την 19η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΗ. Νικητές οι φιλοξενούμενοι με 0-1 μετά από μια γκολάρα του Παγκαλάκη στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο αγώνας που διεξήχθη υπό το βλέμμα πλήθους κόσμου που κατέκλυσε τις εξέδρες του γηπέδου Τυλίσου είχε συναρπαστική εξέλιξη καθόλη την διάρκεια του, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στο πρώτο μέρος.

Στο 5ο λεπτό, εκτέλεση φάουλ του Ξυλούρη, κεφαλιά του Δραμουντάνη η μπάλα λίγο άουτ. Στο 18' τρομερό κατέβασμα του Πατεράκη και εξίσου όμορφη κάθετη στον Σημαιάκη, αλλά ο τελευταίος καθυστέρησε και το σουτ του έφυγε λίγο άουτ. Εξί λεπτά αργότερα μεγάλη ευκαιρία για το Άλογο καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ν. Ζερβός έκανε την κεφαλιά η μπάλα όμως βρήκε στο δοκάρι! Στο 38' πάσα του Παπουτσάκη στον Πυτικάκη το σουτ του τελευταίο έφυγε άουτ. Τελευταία στιγμή στο πρώτο μέρος για την ομάδα των Ανωγείων, με το σουτ του Δραμουντάνη να αποκρούει δύσκολα στην γωνία του ο Μπάμπης και το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός ήταν και πάλι καλός με τις δύο ομάδες ωστόσο να… προσέχουν σε πρώτο πλάνο τα "νώτα" τους.

Δεύτερο λεπτό δευτέρου ημιχρόνου, σουτ του Ξυλούρη και ο Μπάμπης με διπλή προσπάθεια απέκρουσε πριν ο διαιτητής σφυρίξει επιθετικό φάουλ υπέρ του. Στο 64ο λεπτό, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πατεράκη με την μπάλα να φεύγει άουτ. 69ο λεπτό μια επιθετική προσπάθεια από πλευράς Αετού, με τον Ιωαννίδη να σουτάρει άουτ. Έξι λεπτά πριν την συμπλήρωση 90'λεπτών ο Παπαδάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 ποδοσφαιριστές.

Στο 89' τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Αετό, με τον Παγκαλάκη στην αντεπίθεση να φεύγει ολομόναχος αλλά το πλασέ του να απομακρύνεται σωτήρια από τον Μπάμπη.

Στο 95ο λεπτό όμως, ο Παγκαλάκης παίρνοντας την μπάλα πίσω από την σέντρα πέρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές του Αλόγου σε σπρίντ και με ένα εκπληκτικό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή "κρέμασε" τον Μπάμπη για να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του διαμορφώνοντας το 0-1!

Πολλά μπράβο αξίζουν και οι δύο ομάδες για τον αγώνα που έγινε σε αγωνιστικό πλαίσιο αλλά και τον κόσμο που κατέκλυσε τις εξέδρες!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ: Μπάμπης, Περάκης (85' Χριστοδουλάκης λτ.), Ζερβός Γ. (60' Θέμελης), Μαματζάκης, Κύρκος, Ζερβός Ν., Κυραλάκης, Πυτικάκης, Παπουτσάκης, Πατεράκης (67' Αντωνάκης), Σημαιάκης

ΑΕΤΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Καπετανάκης, Μαματζάκης, Μένος, Παπαδομιχελάκης, Καλέας (92' λτ. Βιτώρος), Παπαδάκης, Ιωαννίδης, Τουγλής (86' Μανουράς), Ξυλούρης (80' λτ. Σπάχης), Δραμουντάνης, Παγκαλάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ