Μαρία Λουμπάκη: Γιατί στηρίζω το Μενέλαο Μποκέα

Petite Perle 300×250

Της Μαρίας Λουμπάκη*

Ο Μενέλαος Μποκέας είναι ένας νέος άνθρωπος άξιος, με ήθος και αρχές που σπανίζουν σήμερα, καταξιωμένος στη ζωή και στην επαγγελματική του πορεία. Ένας άνθρωπος που μεγάλωσε και κατοικεί στον τόπο μας, ένας από εμάς τους δημότες Μαλεβιζίου, που έχει την όρεξη, το όραμα και προπάντων τις δυνατότητες να βοηθήσει το Μαλεβίζι να λύσει τα τόσα πολλά και μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια. Να εκσυγχρονίσει  το Δήμο μας στον αιώνα που ζούμε. Έχουμε πλούτο που είναι ανεκμετάλλευτος, από τις πανέμορφες παραλίες μας μέχρι τα ορεινά χωριά.

Όταν το Γάζι ήταν ακόμα χωριό με πρόεδρο τον αείμνηστο θείο μου Μιχάλη Κατσαμάνη δεν αντιμετώπιζε μόνο τα καθημερινά θέματα της Kοινότητας αλλά φρόντιζε και για το μέλλον, έκανε υποδομές για εμάς, για τα παιδιά μας.

Αυτό θέλουμε, έναν Δήμαρχο δυνατό και αποφασιστικό να είναι στο τιμόνι του Δήμου και να κοιτάει μπροστά.  Να κάνει το Μαλεβίζι έναν Δήμο όπως αρμόζει στους δημότες του.

Δεν έχω λοιπόν παρά να εμπιστευτώ τον Μενέλαο Μποκέα και κατά συνέπεια να τον στηρίξω σε αυτή του την προσπάθεια με την υποψηφιότητά μου ως δημοτική σύμβουλος στην παράταξή του "Το Μαλεβίζι Μπορεί".

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε όλους τους δημότες μαζί ενωμένους στην ιδέα για ένα Μαλεβίζι με ανάπτυξη, εκσυγχρονισμένο, φιλόξενο όπου οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες θα ζουν και θα απολαμβάνουν υπηρεσίες αντάξιες της εποχής που ζούμε και θα ζήσουν οι επόμενες γενιές.

Θέλουμε να ενημερώνεται ο πολίτης για τα θέματα που τον αφορούν, ένα Δήμο προσιτό σε όλους με διαφάνεια, με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι των λίγων.Γιατί η δράση δηλώνει τις προτεραιότητες! Γιατί ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις!

Ελάτε μαζί μας! Όλοι μαζί μπορούμε, φτάνει να το θέλουμε! Να το δείξουμε!

*Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με  την παράταξή του Μενέλαου Μποκέα "Το Μαλεβίζι Μπορεί".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ