Tα ζάρια τους έβγαλαν… παιχνίδια με την Αστυνομία

Petite Perle 300×250

Συνελήφθησαν, έντεκα άτομα (10 ημεδαποί και αλλοδαπός) για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια, στο Ηράκλειο – Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10.505 ευρώ και 200 μάρκες διαφόρων χρωμάτων οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά

Συνελήφθησαν, σήμερα (22.03.2019) μεταμεσονύχτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, έντεκα άτομα (10 ημεδαποί ηλικίας από 26 έως 59 ετών και ένας 23χρονος αλλοδαπός), για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.ΚΕ) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σήμερα (22.03.2019) μεταμεσονύχτιες ώρες, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε εννιά (9) άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν, ενώ ο 23χρονος αλλοδαπός (τσιλιαδόρος) προσπάθησε ανεπιτυχώς να ειδοποιήσει για τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • το χρηματικό ποσό των 10.505 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου,
  • 200 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά και
  • 4 ζεύγη κύβοι-ζάρια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ