Γεωργαλής σόου στο ΒΑΚ και ΟΦΗ-Ολυμπιακός 2-2

Petite Perle 300×250

Παίζοντας με ψυχή τα παιδιά της ομάδας της κ15 του ΟΦΗ απέσπασαν ισοπαλία με 2-2 από τον πολύ δυνατό Ολυμπιακό στο ΒΑΚ.

Ο ΟΦΗ είχε ενθουσιασμό, δύναμη και πολύ τσαγανό και κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό που δεν μπόρεσε να διασπάσει εύκολα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο την καλά οργανωμένη άμυνα του ΟΦΗ. Μορφή του ΟΦΗ ο Γεωργαλής που έβαλε το πρώτο γκολ και δημιούργησε το δεύτερο με μία φανταστική ενέργεια που θα την ζήλευαν μεγάλοι παίκτες. Πολύ δουλειά έκανε όλη η άμυνα αλλά και το κέντρο που έδωσαν πολλές μάχες.

Στο 4' Κούτσουλος μόνος του σούταρε διαγώνια λίγο άουτ. Στο 6' ο Αμανάκης βγήκε μόνος του στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε και ο Γεωργαλής που ακολούθησε την φάση πρόλαβε τον αμυντικό του Ολυμπιακού και έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Στο 13' από σέντρα του Ποιμενίδη ο Κούτσουλος εξ' επαφής πλάσαρε στο δοκάρι. Στο 20' από φάουλ του Πάνου ο Χερσονιωτάκης έχασε τη μπάλα και ο Γιαλεδάκης από κοντά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 26'από λάθος της άμυνας του ΟΦΗ ο Φλώρος με συρτό σουτ έκανε το 1-2.

Στο 32' μαγική ντρίμπλα του Γεωργαλή, έκοψε την μπάλα στον Σωμαράκη που έκανε το 2-2.

Στο 57' σουτ του Ρέτσου εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Χερσονιωτάκης και από το κόρνερ σούταρε ο Χρήστου και νέα επέμβαση από τον Χερσονιωτάκη. Στο 72' δυνατό σουτ του Χρήστου και φοβερή απόκρουση του Αντωνιδάκη. Στο 78' βολίδα του Πάνου και νέα φοβερή απόκρουση του Αντωνιδάκη σε κόρνερ. Άριστη η διαιτησία του Μάριου Βισκαδούρου.

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Χερσονιωτάκης(64' Αντωνιδάκης), Χασουράκης, Χότζα, Βιτώρος, Σπυριδάκης, Γκρίτζαλης, Αμανάκης, Αποστολάκης( 80' Κόνιος), Σωμαράκης, Βαρβεράκης( 61' Φονιαδάκης), Γεωργαλής(71' Γιακουμάκης.)

Ολυμπιακός: Άντζελο, Κατηφόρης, Μόσχος, Ρέτσος, Γιαλεδάκης, Χρήστου, Μάνδρος, Φλώρος, Κούτσουλος, Ποιμενίδης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ