Ήττα στο "Νίκος Καζαντζάκης" για το Άλογο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Εκτός έδρας ήττα για το Άλογο Μαλεβιζίου, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από το πολύ φορμαρισμένο Μαρτινέγκο, στο γήπεδο "Νίκος Καζαντζάκης" για το πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ' ΕΠΣΗ.

Έτσι, η ομάδα του Μαλεβιζίου γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της μετά από εκείνη κόντρα στον Αετό και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ για την ομάδα του Παναγιώτη Κορδονούρη άνοιξε στο 36ο λεπτό, όταν έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρεθεμνιωτάκη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Περσκιέφα με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

 Το 2-0 έγινε στο 63' όταν έπειτα από ωραίο συνδυασμό η μπάλα κατέληξε στον Ρεθεμνιωτάκη ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα, ενώ το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Σημαιάκη με πλασέ, όμως ήταν αργά για το Άλογο να καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΡΤΙΝΕΓΚΟ: Γεωργαντάς, Τσακιράκης, Περσκιέφα, Τσέρος, Σταμπουλής (73' Λυμπερίδης), Πλατοκούκης, Ρεθεμνιωτάκης (70' Βίλα), Παρασύρης, Κρανιωτάκης (77' Νικολακάκης), Τσαγκαράκης (84' Ντολακάι), Φανουργιάκης

ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ: Μπάμπης, Συνολάκης (72' Κοσμαδάκης), Περάκης, Μαματζάκης, Μπελενιώτης, Ζερβός Ν. (83' , Αναγνωστάκης (46' Σημαιάκης), Πυτικάκης, Κυραλάκης, Ζερβός Γ. (83' Μαραυγάκης), Πολιτάκης (46' Πατεράκης)



Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ