Μπορούσε το κάτι παραπάνω η Ροδιά

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Την ήττα με 1-4 γνώρισε η Ροδιά για την 20η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΗ από τον Γιούχτα 2010 στο γήπεδο των Καλεσών. Οι γηπεδούχοι είχα τις ευκαιρίες αλλά η ομάδα των Αρχανών είχε την ουσία και σκόραρε τέσσερα τέρματα.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους Μαλεβιζιώτες στο 7' όταν από κόρνερ του Μαχαίρα ο Μπελιμπασάκης Δημήτρης έπιασε την δυνατή κεφαλιά από καλή θέση, όμως πέρασε άουτ.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 11ο λεπτό ο Δασκαλάκης με κοντινό πλασέ κάνοντας το 0-1, μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια.

Στην συνέχεια η Ροδιά ανέβασε αρκετά την απόδοση της και ήταν ιδιαίτερα απειλητική με τους Μάνο Μπελιμπασάκη και Γιάννη Παπαδάκη. Η πίεση των πρασίνων απέφερε καρπούς και στο 45ο λεπτό με το όμορφο τελείωμα του Παπαδάκη έγινε το 1-1, σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, από ένα λάθος του Ζάχου ήρθε το νέο προβάδισμα του Γιούχτα 2010. Από λάθος επαναφορά του νεαρού τερματοφύλακα, ο Καλομοιράκης πλάσαρε σε κενή εστία λίγο έξω από την περιοχή δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του για το 1-2, στο 57'.

Τρίτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, όταν από ελεύθερο διώξιμο του Σακαβέλη ο Ευθυμιάδης βρέθηκε μόνος του και εύκολα με πλασέ έγραψε το 1-3, με την συμπλήρωση 63' λεπτών.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε και πάλι ο Ευθυμιάδης με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο 75' σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Να σημειώσουμε, πως η Ροδιά είχε δύο δοκάρια , ένα με τον Μπελιμπασάκη Μ. και ένα με τον Παπαδάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΔΙΑ: Ζάχος, Κασαπάκης Μ. (35' λτ. Ρεράκης), Μπελιμπασάκης Δ., Κασαπάκης Κ., Χριστοδουλάκης, Μαχαίρας, Παπαδάκης, Βαμβουκάκης, Κότσι, Μπελιμπασάκης Μ., Φραγάκης

ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010: Σακαβέλης, Ξενάκης, Καλομοιράκης (86' Κρητσωτάκης), Φραγκουλάκης, Δασκαλάκης (65' Ψυλλάκης), Κωνσταντάκης (60' Μπετεινάκης), Γριβάκης, Μολουδάκης (80' Κόκκινος Αρ.), Ευθυμιάδης, Κόκκινος Γ., Χαλεπάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ