Με σόου Μεταξάκη 3-0 ο Πόρος τον ΠΑΟΚ

Petite Perle 300×250

Του Γιώργου Πλαΐτη

Ίσως το χειρότερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα που έχασε από έναν εκπληκτικό Πόρο και μάλιστα με κάτω τα χέρια.

Επιθετικά ο Πόρος πετούσε φωτιές και κανείς δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Ο καλύτερους του αγώνα ήταν με διαφορά Νίκος Μεταξάκης που ήταν πραγματικά ασυναγώνιστος βάζοντας τα 2 από τα 3 γκολ της ομάδας του με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να μην μπορούν να τον αντιμετωπίσουν με τίποτα. Επίσης ξεχώρισε από τον Πόρο ο Σκούφος που έβαλε 1 γκολ και έδωσε μία ασίστ.

Από τον ΠΑΟΚ ο μοναδικός που προσπάθησε ήταν ο Παπαδιός αλλά μόνος του δεν μπόρεσε να κάνει πολλά. Στο 2' το πρώτο σουτ του αγώνα από τον Παπαδιό λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 7' σέντρα από τα πλάγια, κεφαλιά ψαράκι από τον Λεμονιά, άουτ. Στο 12' ο Σκούφος με πανέμορφο πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 20΄ο Κορνηλάκης συγκρούστηκε με τον Νικηφόρο σε μία έξοδο του, η μπάλα κατέληξε στον Χρηστάκη που αντί να σουτάρει σε κενή εστία προτίμησε να βγάλει την μπάλα πλάγιο διότι είχε χτυπήσει ο Νικηφόρος με τον κόσμο να τον χειροκροτεί. Στο 24' ωραία συνεργασία Μεταξάκη, Σκούφου και Α. Ζαφείρη με τον τελευταίο να σουτάρει μέσα από την περιοχή λίγο άουτ. Στο 36' ο Ανωγειανάκης έδωσε έξυπνα στον Κοκολοδημητράκη που σούταρε με την μία, με τον Δ. Ζαφείρη να αποκρούει.

Στο 50' ο Σκούφος με καταπληκτική κάθετη πάσα έβγαλε τον Μεταξάκη μόνο του με τον Τερματοφύλακα, με τον νεαρό επιθετικό να εκτελεί υποδειγματικά κάνοντας το 2-0. Στο 56' ο Ζαφείρης πέρασε τον Νικηφόρο και τον Φράγκο, σούταρε από πλάγια, άουτ. Στο 80' ο Ξηρός που μόλις είχε περάσει αλλαγή έκανε σέντρα από τα πλάγια, ο Μεταξάκης απογειώθηκε και με κεφαλιά έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Πόρος: Δ. Ζαφείρης, Σκουλάς, Χατζησεβαστός(61' Πολυχρονάκης), Χαρίτος, Παπουτσάκης, Μαγάκης(84' Τζανγκόλη), Α. Ζαφείρης( 69' Λυδάκης), Χρηστάκης, Λεμονιάς( 79' Ξηρός), Μεταξάκης.

ΠΑΟΚ: Κορνηλάκης, Φράγκος, Νικηφόρος(57 Κοζυράκης), Παπαδιός, Βασιλείου, Κοκολοδημητράκης(78 Δρακούλης), Παπαδάκης(59' Λιακάκης), Σούρσος, Γεωργόπουλος, Μπελαδάκης, Ανωγειανάκης(88' Κοκολογιαννάκης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ