Δεν βλεπόταν ο Αλμυρός πήρε 1-1 από τις Μοίρες

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Άλλη μία κακή εμφάνιση έκανε ο Αλμυρός όπως συμβαίνει τον τελευταίο μήνα και μάλλον τυχερός πρέπει να αισθάνεται που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο γήπεδο του με τις Μοίρες.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμυρός ήταν απαράδεκτος και οι Μοίρες που είχαν τον καθολικό έλεγχο του αγώνα άξιζαν την νίκη. Οι Μοίρες με τον Μασέλη να οργιάζει από την δεξιά πλευρά, τον 16χρονο Στέλιο Καργάκη να δείχνει το ταλέντο του και τον Σαλίμ Τραορέ συγκλονιστικό στην άμυνα που έκοβε τα πάντα κέρδισαν τον θαυμασμό όσων ήταν στο γήπεδο. Στον Αλμυρό που με την ισοπαλία αυτή βγήκε εκτός πλέϊ-οφ πρέπει να προβληματιστούν για το παρατεταμένο ντεφορμαρισμα της ομάδας.

Όσο για τον Διαιτητή Γαρεφαλάκη τι να πω, τόσο κακιά διαιτησία είχα χρόνια να δω. Στο 18' κόρνερ του Πρικάκη φοβερή κεφαλιά του Κανδηλάκη στο δεύτερο δοκάρι και 1-0.

Στο 23' εκπληκτικό μονοκόμματο σουτ από πλάγια θέση του Στρατήγη και μεγάλη απόκρουση του Σωπασή. Στο 39' φανταστική πάσα του Καργάκη στον Προβιδάκη που πλάσαρε αλλά ο Γεωργίου αποσόβησε την ισοφάριση. Στο 52' έξοχη εκτέλεση φάουλ του Ιερωνυμάκη η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 60' από εκπληκτική ενέργεια και σέντρα του Μασέλη ο Καργάκης στο πρώτο δοκάρι με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 70' ο Μασέλης γύρισε από δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Προβιδάκης δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και μπλόκαρε ο Γεωργίου.

Συνθέσεις

Αλμυρός: Γεωργίου, Κλάδος, Καφαλογιάννης Α.(46' Νικολακούλης), Κανδηλάκης, Σεληνιωτάκης(88' Αγαπάκης), Μεντουδάκης, Πρικάκης, Μπέρκης( 86' Κεφαλογιάννης Λ.), Απλαδάς, Κούσκοφ, Στρατήγης Α.

Μοίρες: Σωπασής, Μασέλης, Κουτσάκης, Τραορέ, Πολυμερίδης(83' Ηλιάκης), Λυμπερόπουλος, Φρανσουά(87' Τζέρος), Προβιδάκης, Ιερωνυμάκης, Καργάκης(90 Καργάκης Α.), Φανουράκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ