Αγχώθηκε στο τέλος αλλά κέρδισε 4-3 ο ΠΑΟΚ

Petite Perle 300×250

Χωρίς να ανεβάσει πολλές στροφές ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να κερδίζει με 4-1 την Αγία Βαρβάρα που δεν εγκατέλειψε το παιχνίδι και κατάφερε να κάνει το 4-3 τα τελευταία 10 λεπτά, αλλά ο ΠΑΟΚ κράτησε το σκορ και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Στο 1' ο Κορνηλάκης έπεσε στα πόδια του Σχοιναράκη πριν προλάβει να πλασάρει μέσα από την περιοχή. στο 9' από φάουλ του Ανωγειανάκη η μπάλα κατέληξε στον Μπελαδάκη που εκτέλεσε άψογα τον Σπανό. Στο 14' ο Δάσκος σούταρε δυνατά λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Κορνηλάκη κάνοντας το 1-1. Στο 28' εξαιρετική κάθετη του Παπαδιού στον Ανωγειανάκη που βρέθηκε μόνος του με τον τερματοφύλακα, πλάσαρε αλλά ο Σπανός απέκρουσε με το πόδι. Στο 34' νέο σουτ του Ανωγειανάκη και πάλι με τα πόδια απέκρουσε ο Σπανός. Στο 45' ο Σούρσος μετά από απόκρουση του Σπανού πλάσαρε σε άδειο τέρμα για να κάνει το 2-1 ακριβώς στην λήξη του ημιχρόνου.

Στο 61' απευθείας φάουλ του Δάσκου η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 62' ο Ν. Κοζορώνης από τα πλάγια της περιοχής σούταρε λίγο άουτ. Στο 67' ο Ανωγειανάκης με γυριστό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 3-1. Στο 77' ο Δρακούλης μόνος του στην περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω στον Σπανό. Στο 81' από σέντρα του Β. Παπαδάκη ο Γεωργόπουλος πήδηξε μόνος του και με κεφαλιά έκανε το 4-1. Μετά το 4ο γκολ ο ΠΑΟΚ χαλάρωσε πολύ και παραλίγο να χαλάσει ότι είχε κάνει στα προηγούμενα λεπτά. Στο 84' ο Λιακάκης έκανε πέναλτι και ο Ν. Κοζορώνης ευστόχησε κάνοντας το 4-2. Στο 87' από το πουθενά έγινε το 4-3 με τον Δ. Κοζορώνη να σουτάρει από πολύ μακριά, τον Κορνηλάκη να μην υπολογίζει σωστά την πορεία της μπάλας και να βλέπει την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στο υπόλοιπο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ κράτησε την μπάλα στην κατοχή του μέχρι την λήξη του παιχνιδιού.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Κορνηλάκης, Φράγκος, Νικηφόρος(75' Καουκάκης), Παπαδιός, Βασιλείου, Γεωργόπουλος, Κοζυράκης, Σούρσος( 92' Κεφαλούκος), Δρακούλης( 83' Λιακάκης), Μπελαδάκης(65' Β. Παπαδάκης), Ανωγειανάκης

Αγία Βαρβάρα: Σπανός, Ρουμελιώτης, Δ. Κοζορώνης, Μιφτάρι, Ψαράκης, Πακιουφάκης, Ψαλιδάκης(59' Φωτάκης), Κασωτάκης( 59΄Ν. Κοζορώνης), Σχοιναράκης(59' Μαυρομάτης), Δάσκος, Πρίφτη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ