Νίκη για Μαραθώνα στο Ασήμι, αφιερωμένη στον Δημήτρη Λυδάκη

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Μαραθώνας πέρασε από την έδρα του Ασημίου επικρατώντας με 0-2 για την 28η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Σε συνδιασμό και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, την ήττα δηλαδή των Γουβών από την Δαμάστα, η ομάδα των Καλεσών βρίσκεται κοντά στην απ' ευθείας άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως σύσσωμος ο Μαραθώνας, παίκτες προπονητής και διοίκηση αφιερώνουν αυτή την νίκη στον "Καρίκι", Δημήτρη Λυδάκη, για την περιπέτεια υγείας που περνάει και του εύχονται γρήγορη ανάρρωση και να είναι σύντομα κοντά τους!

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, για το συγκρότημα του Κώστα Φιλοξενίδη, το σκορ άνοιξε στο 19ο λεπτό ο Βιτσαξάκης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να βρίσκει και στον Δασκαλάκη Μάριο, για να καταλήξει στα δίχτυα. Με αυτόν τον τρόπο γράφτηκε και το 0-1 σκορ που ήταν και ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το Ασήμι με τις αλλαγές του Γ. Νικολιδάκη έγινε σαφώς πιο επιθετικό, έχοντας κάποιες καλές στιγμές. Ο Μαραθώνας όμως σκόραρε και δεύτερο τέρμα, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομπάκη στο 78ο λεπτό για το 0-2, σε μια παράβαση που κέρδισε ο ίδιος.

Παράπονα για την διαιτησία από τους ανθρώπους του Ασημίου, ενώ από την πλευρά του Μαραθώνα κοιτάζουν την συνέχεια και το ματς που ακολουθεί κόντρα στην Δαμάστα που κατά πολύ θα κρίνει την απ' ευθείας άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΗΜΙ: Ντάγκινης, Μαζιτζής, Δασκαλάκης Μ. (46' Παξιμαδάς), Χατζηπαυλίδης Αλ., Σαριδάκης, Χατζηπαυλίδης Αγγ., Χατζάκης, Τζαφέρι Εντι, Γοραντωνάκης (46' Αρνίτ), Κρουσταλλάκης (60' λτ. Χαλκιαδάκης Μ.), Χαλκιαδάκης Γ.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κασσωτάκης, Σταματάκης, Λουμπάκης, Ουζούνης, Ρογδάκης, Μάτσα, Λυκούδης, Δίπλας (70' Πασσάς), Νταντουτάκης, Βιτσαξάκης (76' Κοτζαγιώτης), Ρομπάκης (80' Ξυλουράκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ