Προηγήθηκε ο ΟΦΑΜ, το γύρισε και επικράτησε το Μεταξοχώρι

Petite Perle 300×250

Συνέχισε την τρομερή του πορεία προς το αήττητο το Μεταξοχώρι, καθώς επικράτησε με 1-3 του ΟΦΑΜ στο γήπεδο της Βαγιάς για την 24η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Η γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν πολύ θετική παρουσία, με τα συμπεράσματα και τα οφέλη για το συγκρότημα του Χριστόφορου Ανδριαδάκη να είναι πολλά καθώς πήραν χρόνο συμμετοχής πολύ νεαροί ποδοσφαιριστές.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε κάτω από θυελλώδεις ανέμους που δυσκόλεψαν πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Στο πρώτο μέρος οι φάσεις ήταν λιγοστές με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας παρόλα αυτά να είναι εκείνη που άνοιξε το σκορ.

Στο 9ο λεπτό ο Σκουλούδης έφυγε στην κόντρα αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.

Με την συμπλήρωση 22' λεπτών έγινε λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και ο Βιδάκης το εκμεταλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο και με ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-0 σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Νίκος Μανιώρος έριξε στην "μάχη" τον Τζάρτζαλο και αυτός με τρία γκολ καθάρισε την υπόθεση νίκη.

Στο 46ο λεπτό με όμορφο τελείωμα από κοντά έγραψε το 1-1 για το Μεταξοχώρι, με τον Τζάρτζαλο να σκοράρει με την πρώτη επαφή του.

Ο ικανότατος εξτρεμ και πάλι, έφυγε στον χώρο και με πανέμορφο πλασέ-τελείωμα έβαλε τους πρωτοπόρους σε θέση οδηγού για το 1-2, στο 78'.

Στο 85' ο ΟΦΑΜ είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν από εκτέλεση του Λαδουκάκη ο Σκουλούδης έκανε την προβολή με τον Καρβουνιάρη να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση και να κρατάει το 1-2. Σε αυτή την φάση οι άνθρωποι του ΟΦΑΜ φώναξαν πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή της εστίας.

Το τελικό 1-3 για το Μεταξοχώρι έγραψε στο 90+2 Ο Τζάρτζαλος όταν βρέθηκε μόνος του πλασάροντας ψύχραιμα για να σημειώσει χατ-τρικ σε μια εντυπωσιακή προσωπική του εμφάνιση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΑΜ: Γκόγκος, Ρεμιδιανάκης (90' Καρακωνσταντάκης), Μυτάκης, Τζαγάκης (81' Ανδριαδάκης), Νικηφόρος, Δεληγιαννάκης (65' Στρατιγάκης), Κυριακάκης, Βιδάκης (71' Τζανάκης), Σκουλούδης, Μουλακάκης, Λαδουκάκης

ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ: Μαυράκης (46' Καρβουνιάρης), Μανουσάκης, Σκουλάς, Χαραλαμπάκης, Μανιώρος Γ., Χαιρέτης, Χότζα (83' Κάββος), Μπερσιάνης (26' λτ. Σαλιάι), Καρτσώνης, Αρβανίτης Β., Πετρίδης (46' Τζάρτζαλος)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ