Βιογραφικό Μιχάλη Βρέντζου

Petite Perle 300×250

Ονομάζομαι Μιχάλης Βρέντζος, είμαι γιος του Στρατή Βρέντζου και της Σταματίας Βρέντζου Τριαλώνη. Έχω τρεις αδελφές , τη Βάλια, τη Γωγώ και την Πόπη. Είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη Δαριβιανάκη κι έχουμε δύο γιους τον Στρατή και τον Αντώνη.

Γεννήθηκα το 1982 στο Καβροχώρι του Δήμου Μαλεβιζίου όπου και μεγάλωσα. Τα μαθητικά μου χρόνια τα πέρασα στο Γάζι και είμαι πτυχιούχος τους Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Α ΤΕΙ Κρήτης.
Επαγγελματικά εργαζόμουν στις οικογενειακές επιχειρήσεις που είχε ιδρύσει ο πατέρας μου Στρατής Βρέντζος που είναι από τους πρώτους που δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στο Γάζι με διάφορες επιχειρήσεις από το 1975 ως και σήμερα.

Αποκορύφωμα της επιχειρηματικής του ενασχόληση ήταν το 2003 η ίδρυση της ΗΡΑΚΛΕΙΟ LOTTERY AE (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ), σε συνεργασία με μια ομάδα από πράκτορες του ΟΠΑΠ.
Από το 2016 έως και σήμερα είμαι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΗΡΑΚΛΕΙΟ LOTTERY AE, που αριθμεί 17 καταστήματα και 62 άτομα προσωπικό και δραστηριοποιείται σε όλο το νομό Ηρακλείου.

Η επιθυμία να συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του Μενέλαου Μποκέα προκύπτει από την επιθυμία μου να συνεισφέρω στον τόπο μας (που μας έχει όλους ανάγκη) όπως μπορώ και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Μαλεβίζι. Γιατί, ΤΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ ΜΠΟΡΕΙ!

Με εκτίμηση
Μιχάλης Βρέντζος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ