Δράματα στο φινάλε 1-1 Αλμυρός-ΠΑΟΚ και πλέϊ-οφ

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Από το θυμό, το χάσιμο της ψυχραιμίας και τους Παρ ολίγον προπηλακισμούς στο φινάλε του αγώνα Αλμυρός-ΠΑΟΚ 1-1 και τις αποδοκιμασίες στον προπονητή του Αλμυρού ξαφνικά το σκηνικό άλλαξε και ο απογοητευμένος ΠΑΟΚ από την απώλεια του πρωταθλήματος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς αφού έγινε γνωστό ότι οι Μοίρες στο 94 ισοφάρισαν τον Ζαρό σε 1-1.

Έτσι τώρα ο πρωταθλητής θα κριθεί στα πλέϊ-οφ όπου έχουμε σίγουρα τον Ζαρό να ξεκινά με 6 βαθμούς, τον ΠΑΟΚ να έχει 3, τον Πόρο 2 και τον ΠΑΝΟΜ με 0. Η 4η θέση βεβαίως δεν έχει κριθεί αφού αν ο Αλμυρός κερδίσει τον ΑΟΤ και δεν νικήσει ο ΠΑΝΟΜ τον Ανθεστίωνα στα πλέί-οφ μπαίνει η ομάδα του Γαζίου. Στο παιχνίδι τώρα ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές, έχασε ευκαιρίες να πάρει την νίκη αλλά ο Αλμυρός έβγαλε ψυχή και πάθος και κράτησε το 1-1. Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 12' ο Αλμυρός άνοιξε το σκορ με φανταστικό ανάποδο ψαλίδι του Ανδρέα Στρατήγη.

Στο 21' σε φάουλ του Ανωγειανάκη ο Βισκαδούρος είδε το κράτημα του Κανδηλάκη στον Δρακούλη έδωσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Νικηφόρος, ξεγέλασε τον Γεωργίου και ισοφάρισε σε 1-1. Στο επόμενο λεπτό αντικαταστάθηκε ο Κεφαλούκος που έπαθε μυϊκό τραυματισμό και έδωσε την θέση του στον Βασίλη Παπαδάκη. Στο 29' απευθείας φάουλ του πρικάκη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 44' εντυπωσιακή εκτέλεση του Απλαδά και η μπάλα πρόσκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ όταν ο Καουκάκης στο 49' από πλάγια αριστερά ντρίμπλαρε Κλάδο, Κανδηλάκη αλλά από θέση βολής σούταρε άουτ.

Άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 56' όταν ο Καουκάκης έβγαλε συρτή σέντρα και ο Μπελαδάκης από τη μικρή περιοχή μόνος με προβολή σούταρε ψηλά άουτ. Στο 70' εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Καργιωτάκη ο Δημητριάδης απογειώθηκε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 86' ο Ανωγειανάκης σε ανεπανάληπτο τετ α τετ νικήθηκε από τον Γεωργίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γεωργίου, Αγαπάκης, Καργιωτάκης, Κλάδος, Κανδηλάκης, Μεντουδάκης (80' Παπαδόπουλος), Πρικάκης, Νικολακούλης, Χασουράκης (65' Κονιδάκης), Απλαδάς (90' Νικητόπουλος), Στρατήγης Α.

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Φράγκος, Γεωργόπουλος, Νικηφόρος, Παπαδιός, Κοζυράκης, Δρακούλης (32' λτ. Μπελαδάκης), Καουκάκης, Ανωγειανάκης, Κεφαλούκος (23' λτ. Παπαδάκης Β.)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ