Tην έχει άσχημα ο Ζαρός με βάση το φύλλο αγώνος

Petite Perle 300×250

Επιβαρυντικό για το Ζαρό είναι το φύλλο αγώνος του αγώνα με τις Μοίρες, βάσει όσων αναφέρει ο διοικητής Κουναλάκης. Αναλυτικά αναφέρει: "Μετά την λήξη του αγώνα και καθώς αποχωρούσαμε από τον αγωνιστικό χώρο από την ανοιχτή πόρτα του γηπέδου εισήλθε μια μικρή μάζα φιλάθλων 8-10 άτομα. Στον περιβάλλοντα χώρο πριν εισέλθουμε στα αποδυτήρια, ένας οπαδός της φιλοξενούμενης κινήθηκε απειλητικά προς τον β' βοηθό που ήταν δίπλα στον διαιτητή λέγοντας του: "Είδες τώρα με τα οφσάιτ το γκολ που ακύρωσες; Αρχ…δι θα σε γ… σω". Παίκτες και αξιωματούχοι της φιλοξενούμενης ομάδας προσπάθησαν να τον απομακρύνουν. Αυτός όμως συνέχισε αρπάζοντας τον β' βοηθό από το λαιμό και τη φανέλα, τραβώντας τον βίαια προς το μέρος του. Εκείνη τη στιγμή επενέβη ο α' βοηθός μπαίνοντας ανάμεσα στους δύο παραπάνω και ταυτόχρονα άλλος οπαδός πίσω από τον πρώτο που κρατούσε τον β' βοηθό, κλώτσησε βίαια στα γεννητικά όργανα τον β' βοηθό.

Μετά από τα παραπάνω, οι παίκτες και οι αξιωματούχοι των δύο ομάδων προσπάθησαν να λειτουργήσουν "πυροσβεστικά" στο κλίμα που υπήρχε ένταση. Από τον πρώτο οπαδό που τράβηξε βίαια τον β' βοηθό, έπεσαν κόκκινα γυαλιά οράσεως τα οποία μάζεψαν και παρέδωσαν στην διοργανώτρια και έπειτα εισήλθαμε στα αποδυτήρια και καλέσαμε την Αστυνομία.

Το Φ.Α. έκλεισε στο Α.Τ Φαιστού λόγω του ότι υπήρχε κόσμος έξω από τα αποδυτήρια και δεν μπορούσαμε να το συντάξουμε με ηρεμία. Επιφυλασόμεθα για συμπληρωματική έκθεση. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ