Η Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη στο Σκαλάνι

Petite Perle 300×250

Η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ Αξίζει», πραγματοποίησε επίσκεψη στο Σκαλάνι, προκειμένου να αφουγκραστεί τα προβλήματα των πολιτών και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους. 

Η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη περιηγήθηκε στο Σκαλάνι, συνομίλησε με τους κατοίκους, άκουσε τα θέματα που της έθεσαν και συζήτησε μαζί τους ιδέες και προτάσεις αναφορικά με τη βελτίωση της καθημερινότητας, την επίλυση των προβλημάτων του τόπου και τον εκσυγχρονισμό των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.
Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειον Αξίζει» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η καθαριότητα και η συνολική αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών σε κάθε γειτονιά του Ηρακλείου, βρίσκονται στον πυρήνα της Κοινωνικής μας Πολιτικής.»

Τέλος, η κ. Ευαγγελία Σχοιναράκη – Ηλιάκη υπογράμμισε πως «πρωταρχικός μας στόχος είναι η υψηλή ποιότητα ζωής κάθε πολίτη. Η άμεση εφαρμογή λύσεων και η ανάπτυξη υπηρεσιών για την επίτευξη αυτού του στόχου αποτελεί δέσμευση για εμάς. Γιατί το Ηράκλειο αξίζει να είναι μια πόλη-πρότυπο για τους κατοίκους της, για όλο τον κόσμο». 
«Κάθε δημότης, σε κάθε γειτονιά, αξίζει σύγχρονες κοινωνικές υπηρεσίες, που θα εξασφαλίζουν μια καλύτερη καθημερινότητα.»

Εκλογές 2019 - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ