ΚΚΕ: Για τη συγκρότηση του δήθεν «ενιαίου προοδευτικού μετώπου» στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250


Καμία πρόοδος για τα συμφέροντα του λαού δεν μπορεί να θεωρείται η ξαναζεσταμένη συγκρότηση του δήθεν «προοδευτικού μετώπου» που περιλαμβάνει δοκιμασμένα τοπικά στελέχη αντιλαϊκών κυβερνήσεων χτες του ΠΑΣΟΚ, σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε διευθύνσεις και οργανισμούς και γνωστούς συνοδοιπόρους του σε διάφορα δημοτικά και συνδικαλιστικά ψηφοδέλτια.

Επειδή πρόοδος δεν είναι η νομιμοφροσύνη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, δεν είναι η υλοποίηση μνημονίων, δεν είναι η στήριξη των μονοπωλιακών ομίλων.

Επειδή πρόοδος δεν είναι η συγκυβέρνηση με ακροδεξιούς, δεν είναι τα απομεινάρια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και οι διάφοροι γυρολόγοι της πολιτικής, δεν είναι τα κοινά ψηφοδέλτια με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε περιφέρεια Κρήτης και δήμους του νομού.

Επειδή πρόοδος δεν είναι ο εγκλωβισμός δυνάμεων για μία ακόμα αντιλαϊκή κυβέρνηση.

Όλων αυτών η πολιτική και σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο γέννησε και γεννά τη μοιρολατρία, την ηττοπάθεια, τη φοροληστεία, την υλοποίηση συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής που γέννησε και θρέφει το φασισμό και την ακροδεξιά και μόνο μια συμμαχία εναντίον τους, εναντίον του σάπιου συστήματος που υπηρετούν, μπορεί να βάλει φραγμό.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ