Τσαλικάκι: Στον τόπο που μεγάλωσε βρέθηκε ο Μενέλαος Μποκέας

Petite Perle 300×250

Με την παρουσία αρκετών κατοίκων του Τσαλικακίου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Μαλεβιζίου κ. Μενέλαου Μποκέα.

Ο κύριος Μποκέας βρέθηκε στο μέρος όπου μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά του, στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης με τους κατοίκους. Ο ίδιος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι Μπορεί» συζήτησαν για όλα τα ζητήματα που απασχολούν χρόνια τώρα την περιοχή, αλλά και για τις προτεραιότητες για την επόμενη μέρα.

Μέχρι την πλατεία ο κόσμος

Όπως είναι λογικό, πάρα πολύς κόσμος έδωσε το "παρών" και άκουσε τις εξαγγελίες του συντοπίτη τους υποψήφιου Δημάρχου. Αρκετοί ανέβηκαν στον εξώστη, ενώ οι περισσότεροι πολίτες έμειναν στον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, όπου σχημάτισαν τα καθιερωμένα "πηγαδάκια", συζητώντας για τις εξελίξεις στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Μενέλαος Μποκέας ανέφερε:

 «Τσαλικάκι. Οι γειτονιές όπου μεγάλωσα. Οι αναμνήσεις μου. Εικόνες μιας ολόκληρης ζωής. Στο μέρος όπου και σήμερα ζω οι άνθρωποι δε συμβιβάζονται πλέον με την εγκατάλειψη που χρόνια τώρα εισπράττουν. Δε συμβιβάζονται με την έλλειψη πεζοδρομίων, φωτισμού, καθαριότητας. Δεν τους αρκούν τα ευχολόγια για χώρους άθλησης, πλατεία, παιδικές χαρές, σχολεία, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και σχέδια πόλης. Δε νιώθουν απλά αποκομμένοι. Είναι.

Λίγα μόλις λεπτά μακριά από το ΠΑΓΝΗ και την Αμμουδάρα, οι κάτοικοι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν διπλή αστική συγκοινωνία, λόγω έλλειψης κάθετων συνδέσεων. Με τις πρώτες βροχές, γειτονιές κυριολεκτικά "βουλιάζουν". Τα σχέδια πόλης, μια καθαρά πολιτική απόφαση, δύο δεκαετίες στάσιμα, αλλά τώρα, λίγο πριν τις εκλογές, μοιάζουν να κινούνται.

Οι άνθρωποι στο Τσαλικάκι, δε διεκδικούν απλά τα αυτονόητα. Παλεύουν για την αξιοπρέπειά τους! Δικαιούνται να δουν τον τόπο τους βιώσιμο για αυτούς και τις οικογένειές τους! Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ