Η απόλυτη επιβράβευση του Ομίλου και το μήνυμα του Μιχάλη Αλμπαντάκη

Petite Perle 300×250

Η απόλυτη επιβεβαίωση για την επιτυχία του Ομίλου Αλμπαντάκη και την καταξίωση του στο εγχώριο και το διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα, ήρθε μέσα από τη βράβευση του στο κορυφαίο ετήσιο ραντεβού των επιχειρήσεων, το «Creative Greece Awards 2019»

Πρόκειται για το «ετήσιο Forum Επιχειρηματικής Αριστείας – Για την Ελλάδα της Εξωστρέφειας», στη διάρκεια του οποίου εστάλη ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τις δυνατότητες της εξωστρεφούς επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας στην προσπάθεια επανεκκίνησης της Οικονομίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Αλμπαντάκη, Μιχάλης Αλμπαντάκης, αφού  υπογράμμισε την ανάγκη για την ουσιαστική στήριξη της παραγωγής και των εξαγωγών, επισήμανε πως η Cretan Mill, όχι μόνο συμπεριλαμβάνεται στις βραβευθείσες επιχειρήσεις, αλλά αποτελεί μια από τις ξεχωριστές «φωτεινές» περιπτώσεις που προωθούν προϊόντα -όσο λίγοι- σε συνολικά 45 χώρες του εξωτερικού.

«Στοχεύοντας σε ακόμη μεγαλύτερα επενδυτικά βήματα, η Cretan Mill, γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα, με στόχο την τόνωση της τοπικής Οικονομίας, την προβολή της Κρήτης και δη του κρητικού ελαιολάδου και των τοπικών προϊόντων, δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και ζήλο στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αλμπαντάκης, στη διάρκεια του χαιρετισμού του, κατά την παραλαβή του βραβείου της εταιρείας.

«Παρατηρώ την οικογενειακή μας επιχείρηση, η οποία έχει ιστορία 150 και πλέον χρόνων να είναι μέσα στους μεγάλους της Ελλάδας. Νιώθω συγκίνηση γι' αυτό και σας διαβεβαιώνω ότι είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς της οικογένειας μου και του προσωπικού της εταιρείας, το οποίο και ευχαριστώ για την στήριξη του.

Η εταιρεία με έδρα τα Καλεσσα – έναν μικρό οικισμό κοντά στο Ηράκλειο  – είναι πλήρως καθετοποιημένη. Η μόνη στην Ελλάδα στον κλάδο του ελαιολάδου,έχοντας όλο το παραγωγικό φάσμα από τα κτήματα μέχρι την εμφιάλωση του,καθώς και  την παραγωγή και επεξεργασία των υποπροϊόντων του, κάνοντας κάθε χρόνο επενδύσεις για την παραγωγή ποιοτικότερων προϊόντων.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος επενδύσεων η εταιρία μπορεί πλέον να κοιτάξει στα μάτια ανταγωνιστές απο την Ισπανία και την Ιταλία. Να παράγουμε και να εξάγουμε το ελαιόλαδο σε όλο τον κόσμο και να κάνουμε την Ελλάδα και την Κρήτη γνωστή παγκοσμίως», επισήμανε ο κ. Αλμπαντάκης που δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμα πως το βραβείο αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας.

«Αυτοί που με κατηγορούν και αφήνουν φήμες να αιωρούνται, είναι εκείνοι που στο μέλλον είναι πιθανό να ενταχθούν στον όμιλο μας», είπε με νόημα.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Cretan Mill ανταποκρίνεται στις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών της σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχει ένα σημαντικό μερίδιο στην προσπάθεια στήριξης των εξαγωγών, καθώς επίσης και στην προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαία η παρουσία μας στις ξένες αγορές, με το ελαιόλαδο Cretan Mill να αποσπά το ένα διεθνές βραβείο μετά το άλλο. Ο όμιλος Αλμπαντάκη κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο, με διαρκείς επενδύσεις, τόνωση της εξωστρέφειας και καινοτομία προϊόντων».

Σημειώνεται ότι από το Forum Επιχειρηματικής Αριστείας Creative Greece Awards, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Hilton Athens hotel, εστάλη ένα ηχηρό μήνυμα πως η επανεκκίνηση της οικονομίας μπορεί να στηριχθεί κυρίως στις έννοιες παραγωγή και εξαγωγές, ενώ τονίστηκε η ανάγκη η χώρα μας να ακολουθήσει την ευρωπαϊκή κατεύθυνση για άμεση αύξηση του ποσοστού της βιομηχανίας στο ΑΕΠ της χώρας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ