Έχασε την νίκη στο φινάλε το Άλογο Μαλεβιζίου!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι του Αλόγου κόντρα στον Γιούχτα 2010 για την 23η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΗ, στο γήπεδο της Τυλίσου.

Η αναμέτρηση ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι από την αρχή του μέχρι και το φινάλε, με γκολ, φάσεις αλλά και δυνατές μονομαχίες, αφήνοντας ικανοποιημένο των αρκετό κόσμο που έδωσε το παρών στις κερκίδες του γηπέδου.

Η ομάδα του Μαλεβιζίου ήταν εκείνη που προηγήθηκε χάρις στο τέρμα που σημείωσε ο Βασίλης Σημαιάκης στο 62ο λεπτό για το 1-0.

Στην συνέχεια το Άλογο έδειχνε πως θα κατάφερνε να πάρει την νίκη στο ντέρμπι, όμως ο Γιούχτας 2010 είχε διαφορετική άποψη και έφτασε στην ισοφάριση, με την συμπλήρωση 87' λεπτών, με τον Ψυλλάκη να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Με δέκα ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Νίκου Ζερβού. Να σημειώσουμε πως και οι φιλοξενούμενοι αγωνιζόντουσαν από το 40ο λεπτό με δέκα λόγω αποβολής του Φραγκουλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ: Ζερβός Μιχ. (46' Μαραυγάκης), Χριστοδουλάκης (46' Συνολάκης), Περάκης, Μαματζάκης, Κυραλάκης, Ζερβός Ν., Ζερβός Γ., Πυτικάκης, Θέμελης (13' λτ. Μπελενιώτης), Πατεράκης (77' Αγγουρίδης), Σημαιάκης

ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010: Σακαβέλης, Χατζηιωάννου, Καλομοιράκης, Φραγκουλάκης, Αντωνάκης, Κωνσταντάκης, Γριβάκης (76' Ξενάκης), Μολουδάκης, Ευθυμιάδης (89' Κρητσωτάκης), Κόκκινος (68' Ψυλλάκης), Δασκαλάκης (42' Μπετεινάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ