Νέα υποψηφιότητα για τον Σπύρο Καλλέργη και το "Ενωμένο Μαλεβίζι"

Petite Perle 300×250

Μια νέα υποψηφιότητα με όρεξη και θέληση, εντάσσεται στην παράταξη «Ενωμένο Μαλεβίζι » του Σπύρου Καλλέργη , είναι η Κοκκινάκη Ευαγγελία του Ιωάννη – Ξενοδοχοϋπάλληλος.

Η Ευαγγελία γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1969 και είναι παντρεμένη με τον Ρογδιανάκη Εμμανουήλ- Κτηνοτρόφο. Έχει τρία παιδιά και κατοικεί μόνιμα με την οικογένεια της στον Σάρχο Μαλεβιζίου, τόπο καταγωγής του συζύγου της.

Σε μήνυμα της δήλωσε:

" Με τιμή και αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την πρόταση του Σπύρου Καλλέργη, να συμμετάσχω στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφια Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ενωμένο Μαλεβίζι.

Στην Πορεία μου ως σήμερα δε ζήτησα και ωφελήθηκα από κανέναν, καθώς έμαθα να ζω με αξίες και να παλεύω για ότι επιθυμώ να κατακτήσω.

Συμπορεύομαι με τον Σπύρο Καλλέργη επειδή πιστεύω πως λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας να οδηγήσει το Μαλεβίζι σε μια νέα πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας.

Αγαπώ τον τόπο μου και είμαι αποφασισμένη να αγωνιστώ, με μοναδικό κριτήριο την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν, για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας."

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ