Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Λογιάδης στα εγκαίνια του πάρκου «Γιούρι Γκαγκάριν»

Petite Perle 300×250

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Λογιάδης και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΜέΡΑ25, παρευρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων του πάρκου «Γιούρι Γκαγκάριν» στον Καράβολα, την περασμένη Κυριακή 14 Απριλίου.

 Ήταν επίσημος προσκεκλημένος του τουριστικού οργανισμού ΤΕΖ ΤOUR Hellas, που συνδιοργάνωσε την λαμπρή εκδήλωση μαζί με το Δήμο Ηρακλείου.

Τα αδέρφια Γιώργος και Γιάννης Λογιάδης, έχουν ξεκινήσει από το 2016, μια εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια στηρίζοντας το Δήμο Ηρακλείου, ως χορηγοί, με τη συντήρηση και αποκατάσταση που κάνουν στα αγάλματα, τις προτομές και τα ανάγλυφα του Δήμου, που είναι δεκάδες.

Στα πλαίσια αυτά, οι γνωστοί επιχειρηματίες φρόντισαν εγκαίρως, για τον καθαρισμό της προτομής του Ρώσου κοσμοναύτη.

O Γιούρι Γκαγκάριν καταγράφηκε στην ιστορία ως ο πρώτος άνθρωπος που ταξίδεψε στο διάστημα και μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη, στις 12 Απριλίου1961.

«Με όλες μας τις δυνάμεις συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις δράσεις του πολιτισμού και όχι μόνο. Θα είμαστε πάντα δίπλα στις προσπάθειες που γίνονται για την ανάδειξη των μνημείων μας, που αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες», δήλωσε ο κ. Γιώργος Λογιάδης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ